Μαριέττα Φαφούτη: «Τραγούδησα Κονιτοπούλου με φωνή Αλίκης Βουγιουκλάκη»
Showbiz

Μαριέττα Φαφούτη: «Τραγούδησα Κονιτοπούλου με φωνή Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Τα πιο αστεία περιστατικά που της έχον συμβεί στις καλοκαιρινές της περιοδείες αποκάλυψε μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριέττα Φαφούτη.

«Στην Αστυπάλαια κάναμε μια συναυλία τα έσοδα της οποίας θα πήγαιναν στον ποδοσφαιρικό σύλλογο των παιδιών τον νησιού. Ξαφνικά τους ζητήσαμε να ανέβουν να τραγουδήσουν μαζί μας. Με τρομπόνια και τρομπέτες ξεκίνησαν να τραγουδούν τον ποδοσφαιρικό τους ύμνο. Κάναμε join κι εμείς και λέγαμε "Αστροπαλιά, Αστροπαλιά, πάμε γερά και δυνατά".

Μια άλλη φορά, πάλι στην Αστυπάλαια, βρεθήκαμε σε πανηγύρι. Μαζεμένο όλο το νησί μαζί με τον δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον περιφερειάρχη. Τελειώσαμε το πρόγραμμα, έχω φύγει από τη σκηνή και ακούω ξαφνικά στα μικρόφωνα το όνομα μου. "Η Μαριέττα να έρθει να τρα¬γουδήσει νησιώτικα". Δεν ξέρω νησιώτικα.

Δεν μπορώ να τραγουδήσω νησιώτικα. Αλλά δεν μπορούσα να αρνηθώ. Κι ενώ περίμεναν να ακούσουν την Κονιτοπούλου, βγήκα να πω το "Ποιος ποιος, μωρό μου, ποιος" με τη φωνή της Αλίκης Βουγιουκλάκη», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved