Λίλα Μπακλέση: Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή και τη σχέση που της "χρεώνουν";
Showbiz

Λίλα Μπακλέση: Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή και τη σχέση που της "χρεώνουν";

Μετά το τέλος της σειράς «Ταµάµ» στην οποία πρωταγωνιστούσε, η Λίλα Μπακλέση µοιράζει τον χρόνο της ανάµεσα στο Λονδίνο και την Αθήνα.

«Έχω µια ιδιαίτερη σχέση µε τη βρετανική πρωτεύουσα, γιατί εκεί µένουν οι κολλητές µου από το σχολείο και αρκετοί καλοί µου φίλοι. Όποτε έχω ελεύθερο χρόνο, πηγαίνω γιατί µου λείπουν πολύ», εξηγεί στη Real η Λίλα Μπακλέση, που συνδυάζει το τερπνόν µετά του ωφελίµου. «Τώρα θα ξαναπάω για να κάνω κάποια σεµινάρια για την υποκριτική στον κινηµατογράφο, αλλά δεν έχω πλάνο για µόνιµη εγκατάσταση εκεί», δηλώνει.
Εδώ και λίγο καιρό η όµορφη ηθοποιός απασχολεί τη δηµοσιότητα όχι µόνο για τη δουλειά της. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν δηµοσιεύµατα που τη θέλουν να διατηρεί δεσµό µε τον δηµοσιογράφο Θωµά Μαγδαληνό, η αντίδραση, όµως, της ίδιας είναι µάλλον σαρκαστική: «∆εν συγκατοικώ µε αγνώστους... Ευχαριστώ όµως για την ερώτηση, κάνατε τους φίλους µου να διασκεδάσουν πολύ!».
Ακόµη κι αν βρισκόταν σε σχέση, η ηθοποιός δύσκολα θα ονειρευόταν τον γάµο. «Ο γάμος είναι για µένα µια τυπική διαδικασία και δεν ξέρω αν θα µε ενδιέφερε», λέει, συµπληρώνοντας ότι δεν θα απέκλειε το ενδεχόµενο ενός παιδιού χωρίς να έχει προηγηθεί νυφικό. «Το µόνο που θα µε ενδιέφερε, αν έπαιρνα την απόφαση να κάνω παιδί, θα ήταν να έχω έναν σύντροφο που να µε εµπνέει σε όλους τους τοµείς», τονίζει και εξηγεί: «∆εν είναι κάτι που µε ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση της ζωής µου. Ίσως αργότερα». Αγαπά τους αυτοσχεδιασµούς και τις εκπλήξεις, γι’ αυτό και λειτουργεί συχνά βάσει ενστίκτου, κάνοντας παράτολµους ελιγµούς ανάµεσα στο συναίσθηµα και τη λογική. «Προσπαθώ να λειτουργώ µε το ένστικτό µου και να πράττω αναλόγως µε αυτό που θεωρώ καλύτερο σε κάθε περίσταση», λέει, συγκαταλέγοντας την ενασχόλησή της µε το θέατρο στο... πάνθεον µε τις παρορµητικές αποφάσεις της. «Ναι, µπορώ να πω ότι έχω τρέλα στη ζωή µου... Το πιο τρελό πράγµα που έκανα ήταν η απόφασή µου να ασχοληθώ µε την υποκριτική, αν και τώρα πια αυτή η απόφαση είναι το πιο λογικό πράγµα που µου συνέβη. Γενικώς ακροβατώ ανάµεσα στη λογική και το συναίσθηµα». Έχοντας συµπληρώσει τα 30 χρόνια της, βλέπει πλέον διαφορετικά τη ζωή: «Σίγουρα είµαι πιο ήρεµη και διεκδικώ περισσότερες µικρές στιγµές ευτυχίας στη δουλειά και στη ζωή µε την οικογένεια και τους φίλους µου». Τρέφει άλλωστε µεγάλη αδυναµία στην οικογένειά της. «Οι γονείς µου µού λένε πάντα να µη βάζω όρια σε αυτά που θέλω να πετύχω. Αυτό που τώρα µοιάζει άφταστο όνειρο µπορεί µε σκληρή δουλειά να γίνει πραγµατικότητα». Θεατρικά έχει κλείσει και θα παίξει στο έργο «Αµφιβολία» του Τζο Πάτρικ Σάνλεϊ, σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, µαζί µε τους Ρούλα Πατεράκη και Νίκο Κουρή, που θα ανέβει στο θέατρο «Σφενδόνη» τον Ιανουάριο του 2018. Τηλεοπτικά, ωστόσο, έχει ακόµη την επίγευση του «Ταµάµ»: «Ηταν µια υπέροχη εµπειρία και νιώθω ευγνώµων για αυτά τα τρία χρόνια. Αγαπήθηκε πολύ και χαίροµαι που ο κόσµος επιβραβεύει τις προσπάθειές µας και µε πολύ όµορφο τρόπο δείχνει ότι η σκληρή δουλειά και οι προσεγµένες επιλογές δεν περνούν ποτέ απαρατήρητες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved