Παντρεύεται παίκτρια του So you think you can dance
Showbiz

Παντρεύεται παίκτρια του So you think you can dance

Η όμορφη χορεύτρια του So you think you can dance Χρύσα Σκορδιάλη έχει ζήσει ανατροπές μέσα σε διάστημα ενός έτους, αλλά συνεχίζει να χορεύει!

Η 28χρονη έχασε πριν από έξι μήνες τη μητέρα της. Η απώλεια ήταν μεγάλη για τη Χρύσα, καθώς οι γονείς της την έτρεχαν σε αγώνες ρυθμικής από 10 χρόνων, τη στήριξαν για να τελειώσει τις σπουδές της στον μοντέρνο χορό, ενώ έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να μπει πρώτη στη Γυμναστική Ακαδημία

Παρά την απώλεια της μητέρας της και τη σκληρή δουλειά -εργάζεται για το μεροκάματο σε σύλλογο χορού στην Αργυρούπολη και, προπονεί πάνω από 300 κοριτσάκια στη ρυθμική γυμναστική σε σχολεία- η Χρύσα πέρασε από την οντισιόν του talent show του ΑΝΤ1. Ομως η πρόκριση της στα live δεν είναι το μόνο ευχάριστο.

Τον Αύγουστο θα παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της, τον Παντελή, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον χορό... αλλά με την Αστυνομία. Ωστόσο, θα χορέψουν μαζί τον χορό του Ησαΐα. «Η ζωή πάντα μου έπαιζε παράξενα παιχνίδια. Πριν από 10 χρόνια είχα πάρει μέρος στο So you think you can dance στο Μega και είχα φτάσει έως το πρώτο live. Οταν είδα στην τηλεόραση ότι το σόου θα προβληθεί στον ΑΝΤ1, αποφάσισα ότι θέλω να νιώσω ξανά την εμπειρία. Ελπίζω από ψηλά η μητέρα μου να με βλέπει και να χαίρεται, όπως και να μου δώσει την ευχή της για τον επικείμενο γάμο μου. Για μένα ο Κωνσταντίνος Ρήγος είναι σπουδαίος δάσκαλος, κριτής, άνθρωπος. Τον εκτιμώ πολύ, οι συμβουλές του με έχουν εξελίξει και εύχομαι να συνεργαστώ μαζί του θα ήταν τιμή μου» τόνισε στην Espresso.

Οσο για τον στόχο της στο show; «Δεν μπήκα για το έπαθλο, τα 50.000 ευρώ. Για μένα ο χορός είναι ενέργεια, έκφραση συναισθημάτων. Ακόμη και την ημέρα που έχασα τη μαμά μου ήθελα να χορέψω. Εβαλα ένα τραγούδι καταθλιπτικό, στενάχωρο, κλείστηκα στο δωμάτιο και χόρευα. Ηταν ένα βουβό κλάμα. Για μένα το να χορέψω στη . μεγαλύτερη απώλεια ήταν φυσιολογικό, μια εκτόνωση. Αν να έχω τάξει στον πατέρα μου τον καλύτερο χορό στον γάμο μου. Ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωάς-μου. Ενας άνθρωπος που με έτρεχε σε αγώνες, σε πρωταθλήματα, που δεν ξεκουραζόταν για να μου κάνει το χατίρι. Ως δασκάλα χορού και ρυθμικής με καμαρώνει, όπως και τώρα στο γυαλί. Η συμβουλή πάντα είναι ότι κάθε μέρα βγαίνει καινούργιος ήλιος και έχει απόλυτο δίκιο. Ειδικά όταν βλέπω το χαμόγελο των μαθητριών μου που έρχονται να με δουν και στο show»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved