Σμαράγδα Καρύδη: Η περιοδεία και τα νέα σκηνικά
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Η περιοδεία και τα νέα σκηνικά

Με μια βαλίτσα στο χέρι είναι η Σμαράγδα Καρύδηη και γυρίζει την Ελλάδα μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης «Το ψέμα», μαζί με τη Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα.

- Το «Ψέμα» πάει περιοδεία. Μίλησε ... μου για την παράσταση...

«Το έργο του Φλοριάν Ζέλερ είναι μια κωμωδία, η οποία αρχίζει με ένα ζευγάρι που περιμένει ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι στο σπίτι του για φαγητό. Ομως, η Αλις λέει στον άνδρα της Πολ ότι θέλει να ακύρωσα το γεύμα, γιατί είναι πολύ εκνευρισμένη με ιόν φίλο που περιμένουν, τον Μισέλ, διότι μόλις τον είδε σε ένα μαγαζί με μια άλλη γυναίκα. Ο Πολ προσπαθεί να εξηγήσει στη σύντροφο του ότι δεν γίνεται να ακυρωθεί έτσι το δείπνο. Αυτή είναι η αρχή της υπόθεσης και με αφορμή αυτό το γεγονός αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για τη σχέση όλων. Το «Ψέμα» βέβαια θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν και θα ανέβουμε στη Θεσσαλονίκη» τόνισε στο Weekend.

-Υπάρχουν αλλαγές στην καλοκαιρινή περιοδεία;

«Εχουμε ανανεωμένο σκηνικό. Επειδή η παράσταση τον χειμώνα διαδραματίστηκε σε ένα σαλόνι και κάτι τέτοιο δείχνει παράξενο σε ανοικτό χώρο, μεταφέραμε το σκηνικό σε έναν κήπο. Η Αθανασία Σμαραγδή έχει δημιουργήσει ένα καταπληκτικό σκηνικό, σαν να είμαστε έξω στην αυλή", και τώρα μπορούμε να προσαρμοστούμε και «τον χώρο στον οποίο θα παίζουμε κατά τη διάρκεια της περιοδείας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved