Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βραβεύτηκε από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ! Mάθετε γιατί!
Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Βραβεύτηκε από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ! Mάθετε γιατί!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έχει κάθε λόγο να νιώθει πλήρης και ευτυχισμένη, σε επαγγελματικό επίπεδο αφού πρόσφατα δέχτηκε μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση αλλά και την αγάπη του κόσμου.

Η ίδια μιλά και για το αυτοβιογραφικό έργο µε τίτλο «Η Οδύσσεια της Αλεξάνδρας» που έγραψε και ανέβηκε στο θέατρο στη Σουηδία µε πρωταγωνίστρια την ίδια. «Ήταν το αποκορύφωµα της καριέρας µου! ∆εν το πίστευα αυτό που ζούσα. Είκοσι ταλέντα από 15 χώρες επί σκηνής, µουσική, χορός, κλάµα, γέλιο, ξύλο, διαδηλώσεις, Eurovision και Euro 2004, Τσίπρας και Μέρκελ, και όλα αυτά τα δηµιούργησα εγώ, που µεγάλωσα µακριά από θέατρα και τέχνες. Κάθε βράδυ το κοινό έκλαιγε, γελούσε και χειροκροτούσε όρθιο. Ελπίζω να το ξαναζήσω».
Στα µέσα του Ιουνίου, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρέθηκε στις Βρυξέλλες προκειµένου να παραλάβει το βραβείο της από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για το πρόγραµµα Erasmus που επιχορηγεί την κινητικότητα φοιτητών σε Ιδρύµατα Ανώτατης Εκπαίδευσης. Αµέσως µετά επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει τις διακοπές της. «Με την Κρήτη έχω έρωτα από το 1992, όταν έλαβα υποτροφία Erasmus από την Ε.Ε. και σπούδασα Πολιτικές Επιστήµες στο Πανεπιστήµιο στο Ρέθυµνο για έναν χρόνο. Από τότε πάντα επιστρέφω». Αυτό το διάστηµα συνεχίζει τις διακοπές µε την κόρη της στην Κω, ενώ σχεδιάζει να µείνει στην Αθήνα µέχρι τον Σεπτέµβριο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved