Άγγελος Δάνος: «Παλεύω καθημερινά για αυτό που κάνω, έχω μοχθήσει»
Showbiz

Άγγελος Δάνος: «Παλεύω καθημερινά για αυτό που κάνω, έχω μοχθήσει»

Ο Άγγελος Δάνος μπορεί να είναι νέος στον χώρο του τραγουδιού, ωστόσο έχει μοχθήσει πολύ για να καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

-Πείτε μου κάποιες όμορφες στιγμές πάνω στη σκηνή;

«Η πρώτη μου ευχάριστη στιγμή ήταν όταν τραγούδησα για πρώτη φορά σε μαγαζί που ήμουν πολύ αγχωμένος αλλά και χαρούμενος. Η άλλη ήταν όταν τραγούδησα στο Μέγαρο Μουσικής στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό τραγουδιού» τόνισε στο Καρφί.

-Πόσο σκληρός είναι ο χώρος;

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι σκληρός αλλά είναι σίγουρα ανταγωνιστικός. Υπάρχουν και κάποιες δυσκολίες που δεν μπορεί να τις καταλάβει ο κόσμος που είναι εκτός μουσικής. Πρώτη είναι το ωράριο. Δεν μπορούν να ξενυχτάνε όλοι μέχρι τις 7 το πρωί, πόσο μάλλον παλιά που δούλευα 7ήμερο. Το δεύτερο είναι το ψυχολογικό μέρος όπου είτε είσαι καλά είτε όχι πρέπει να διασκεδάσεις τον κόσμο.»

-Πώς φαντάζεστε την πορεία σας;

«Δεν μπορώ να φανταστώ την πορεία μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να τραγουδώ ωραία τραγούδια, να τα μάθει ο κόσμος και να τα τραγουδάει.»

- Τι δεν θα θυσιάζατε προκειμένου να πετύχετε;

«Την υγεία μου. Σίγουρα η προσωπική ζωή κάποιες στιγμές πάει πίσω λόγω ωραρίου αλλά δεν θα θυσίαζα τα πάντα για τη μουσική. Βάζεις κάποια όρια και κάποια «πρέπει». Όταν είχα σαράντα πυρετό έπρεπε να δουλέψω.»

-Ποια τα επαγγελματικά σας σχέδια;

«Αυτή τη στιγμή κάνω εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και είμαι στο στούντιο που ετοιμάζω κάποια κομμάτια. Το τραγούδι «μάτια μου» που έχει κυκλοφορήσει εδώ και τρεις μήνες από τη Minos και την Epic Music. Ο κόσμος το έχει αγαπήσει και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει να έχει μία καλή πορεία. Το επόμενο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σε σύντομο διάστημα θα είναι πιο χορευτικό.»

-Τι δεν γνωρίζει ο κόσμος για εσάς;

« Δεν γνωρίζει ότι μελετάω και παλεύω καθημερινά για αυτό που κάνω, έχω μοχθήσει. Το αγαπάω πάρα πολύ και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved