Χρήστος Ανθόπουλος: «Μας αρέσει να δημιουργούμε διαφορετικές εκπομπές με περίεργους τίτλους»
Showbiz

Χρήστος Ανθόπουλος: «Μας αρέσει να δημιουργούμε διαφορετικές εκπομπές με περίεργους τίτλους»

Ο τίτλος της νέας εκπομπής του Χρήστου Ανθόπουλου είναι ΣΠΟΡΤέξ. Πώς δημιουργήθηκαν η ιδέα και ο τίτλος;

«Η ιδέα δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Φειδά, με τον οποίο είμαστε φίλοι και συνεργάτες: κάναμε μαζί το Έεε στο Μega. Συζητούσαμε τι πρόταση θα βρούμε για μια εκπομπή και λέω «μ' αρέσει το σπορτέξ». Μόλις το είπα, στα επόμενα 5 λεπτά ο Γιώργος είχε βγάλει το κόνσεπτ. Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης, που είναι φίλος μας έγραψε ένα ωραίο τραγούδι για την εκπομπή» τόνισε στο MYTV.

-Οι τίτλοι των εκπομπών σου είναι πάντα διαφορετικοί...

«Μας αρέσει να δημιουργούμε διαφορετικές εκπομπές με περίεργους τίτλους, που σημαίνουν κάτι. Δηλαδή, όλοι έχουν κάποιο νόημα, δεν είναι απλά ένας τίτλος. Και το Εεε είχε μια ψιλό ιστορία και το ΣΠΟΡΤεξ εχει ένα νόημα, θέλουμε να ταξιδέψουμε τον κόσμο που το βλέπει σε παλιές, αυθεντικές καταστάσεις τις οποίες βιώναμε παλιά, στις αλάνες με τα σπορτέξ, στην παιδική μας ηλικία, και να ξεφύγουμε από τα προβλήματα που υπάρχουν τώρα.»

-Στην εκπομπή παίζεις διάφορα παιχνίδια με τους καλεσμένους σου... Ποιο από όλα δεν θα ξεχάσεις;

«Ο καλεσμένος επιλέγει το παιχνίδι ενώ πραγματοποιείται η συνέντευξη. Τέλος, όποιος χάνει επιλέγει θάρρος ή αλήθεια και υποβάλλεται σε μια δοκιμασία. Είναι ωραίο να παίζεις με τον καλεσμένο, γιατί χαλαρώνει και εκείνος και εσύ, και νομίζω ότι βγαίνει πιο ωραίος μέσα από τη συνέντευξη. Και το τάβλι με τη Μαρία Σολωμού ήταν ωραίο, γιατί κανείς "μας δεν είχε ιδέα από τάβλι. Με τον Μιχάλη Σηφάκη, πάλι, ήταν αστείο που τον βάλαμε να δουλέψει σερβιτόρος σε μαγαζί και τον κοιτούσαν και έλεγαν πώς γίνεται να δουλεύει εδώ; Προσπαθούμε να υπάρχει τσαλάκωμα. Το τελευταίο κομμάτι, το «θάρρος ή αλήθεια;», είναι λίγο αμερικανιά. Βλέπεις για παράδειγμα, έναν αθλητή "ή ανθρώπους που ο κόσμος τους έχει γνωρίσει αλλιώς να κάνουν κάτι διαφορετικά, να δείχνουν το, χιούμορ τους, να είναι προσιτοί. Εδώ ακόμη είναι λίγο κουμπωμένοι και προσπαθώ να τους ξεκουμπώσω για το καλό όλων μας. Και για την εκπομπή και για εκείνους και για τους τηλεθεατές, για να γελάσουν. Βέβαια, έρχονται χαλαροί στο γύρισμα. Μάλιστα, έχω δεχτεί τηλεφωνήματα από μάνατζερ που θέλουν κάποιος καλλιτέχνης τους να κάνει τη συνέντευξη, γιατί πιστεύουν πως θα βγάλει έναν εαυτό που δεν είχε βγάλει μέχρι τώρα και θα γίνει πιο συμπαθής στον κόσμο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved