Άγγελος Διονυσίου: «Αν βρει την ευκαιρία αρσενικό, θα παραστρατήσει»
Showbiz

Άγγελος Διονυσίου: «Αν βρει την ευκαιρία αρσενικό, θα παραστρατήσει»

Ο Άγγελος Διονυσίου μιλά για τις σχέσεις του και τις φορές που έβαλε τρίτο πρόσωπο στο γάμο του.

«Έχει γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Έχω παντρευτεί τρεις φορές» τόνισε στο Λοιπόν.

-Συνέβη και στους τρεις γάμους σου;

Όχι και στους τρεις, δεν έγινε, αλλά στους δύο έχει γίνει σίγουρα. Ενας άντρας ο οποίος είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένος δεν υπάρχει περίπτωση να τον πιστέψω ότι δεν έχει παραστρατήσει. Δεν το συζητώ ούτε μία στο εκατομμύριο... Κρυφά, πληρωμένα... Αν βρει την ευκαιρία αρσενικό, θα το κάνει.»

-Παραμένεις παντρεμένος; Γιατί οι φήμες σε θέλουν διαζευγμένο...

«Δεν έχω χωρίσει; όχι. Κάποτε, πριν από χρόνια, με πείραζε να λέγονται και να γράφονται αναλήθειες, τώρα δεν δίνω σημασία. Όταν ήμουν πιτσιρίκος, πριν βγω στο τραγούδι, δεν ήξερε σχεδόν κανένας από του3 φίλους μου ότι ήμουν γιος του Στράτου Διονυσίου, ήταν το χειρότερο μου.»

-Γιατί δεν ήθελες να το ξέρουν;

«Δεν ήθελα να το ξέρουν στην παρέα μου, εκεί που έβγαινα και γλεντούσα, ότι ήμουν παιδί του Στράτου Διονυσίου, δεν το γούσταρα, ήθελα να περνάω πάντα απαρατήρητος. Έτσι και στην καριέρα μου, δεν επιζητούσα ποτέ τη δημοσιότητα, ήμουν πάντα χαμηλού προφίλ. Δεν ήθελα , και δεν θέλω να προκαλώ το ενδιαφέρον, το κοινό, ήμουν μετρημένος, έτσι είμαι σαν προσωπικότητα. Περνάω καλά με τον εαυτό μου, τα έχω βρει. Μου αρέσει όμως να βρίσκομαι και με τους φίλους μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved