Γάμος Ρουβά-Ζυγούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του καλοκαιριού
Showbiz

Γάμος Ρουβά-Ζυγούλη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του καλοκαιριού

Είναι γεγονός! Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν. 

Το μυστήριο έγινε στην βίλα της Μαριάννας και του Βαρδή Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού.

Λίγη ώρα πριν το μυστήριο, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με τους followers του στο Instagram μια φωτογραφία από την προετοιμασία του που έπινε ρακές με τους φίλους του, ενώ η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε μια φωτογραφία που μας αποκάλυψε ένα μικρό μέρος του νυφικού της.

Το ζευγάρι μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά, αποφάσισε να παντρευτεί ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στην έπαυλη του Βαρδή Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι είναι και οι κουμπάροι του ζευγαριού και έχουν βαπτίσει την μικρή κόρη του Σάκη και της Κάτιας, Αριάδνη.

Η Κάτια Ζυγούλη επέλεξε να φορέσει ένα ρομαντικό νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ παρανυφάκια είναι τα παιδιά τους. Και οι δύο δεν έκρυψαν λεπτό πως ένας από τους λόγους που αποφάσισαν πια να παντρευτούν ήταν πως το ζητούσαν τα παιδιά τους. Και διάλεξαν για ημερομηνία γάμου την ημέρα των γενεθλίων της Κάτιας, συμβολικά.

Καλεσμένοι στον λαμπερό γάμο της χρονιάς ήταν εκπρόσωποι του χώρου της πολιτικής, της τηλεόρασης, της μόδας και του τραγουδιού.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στους υπέροχους κήπους όπου πάνω στα τραπέζια υπήρχαν καρτελάκια με τον τίτλο ενός γνωστού τραγουδιού του Σάκη Ρουβά, ξεχωριστό για κάθε τραπέζι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved