Γιώργος Γιαννόπουλος: «Διακοπές πήγα πρώτη φορά 20 χρονών»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Διακοπές πήγα πρώτη φορά 20 χρονών»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, αλλά και γιατί δεν έκανε βιντεοταινίες στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Την εποχή των βιντεοταινίων δεν είχες παίξει σε καμία. Ήταν δική σου επιλογή;

«Ναι καθαρά δική μου. όταν ήμουν στη σχολή με παρακαλούσαν γιατί ήμουν και ωραίο παιδί. Αλλά δεν γούσταρα την αισθητική των βιντεοκασετών, γι’ αυτό δεν έκανα καμία. Ήμουν πολύ περήφανος γι’ αυτή την επιλογή μου, παρόλο που δυσκολεύτηκα και εργαζόμουν σερβιτόρος σε κρεπερί, με μικρό μεροκάματο για να τα φέρω «βόλτα». Γνώριζα ότι κάποιος συνάδελφος μου αγόρασε αμέσως ένα διαμέρισμα από τις αμοιβές του. Προτίμησα την γκαρσονιέρα και το ενοίκιο, παρά να πάω κόντρα στην αισθητική μου. Είμαι από τους ηθοποιούς της γενιάς μου που έχει κάνει περίπου 37 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους με πρωτοκλασάτα ονόματα. Το φιλμ όπου συμμετείχα, το Μικρό Ψάρι του Γιάννη Οικονομίδη, πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, σηματοδοτώντας παράλληλα την επιστροφή του ελληνικού κινηματογράφου στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ. Όλα αυτά ήταν στο σχέδιό μου. Πάντα είχα μεγάλα και όχι μικρά όνειρα. Όταν κάτι το γουστάρεις, μπορείς να το κάνεις» εξήγησε στο Full life ο Γιώργος Γιαννόπουλος και συνέχισε: «Όσο μεγαλώνω είμαι πλέον των κανόνων. Τα πάντα πλέον τα επεξεργάζομαι, τις αισθήσεις και τα συναισθήματα τα κωδικοποιώ. Αλίμονο εάν συνέβαινε το αντίθετο».

Τέλος, εξήγησε γιατί άρχισε να δουλεύει από τόσο μικρός. «Έτσι έμαθα. Εγώ διακοπές πήγα για πρώτη φορά στη ζωή μου σε ηλικία 20 ετών. Στο χωριό μου μαζεύαμε σύκα το καλοκαίρι, τον χειμώνα ελιές, άρμεγα τις κατσίκες, μάζευα και έβαζα στα σακιά τη ρίγανη και πουλούσα στο διπλανό χωριό και έβγαζα μεροκαματάκι. Έτσι, με έμαθαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved