Στ. Φασουλής: Τα σχέδιά του για τον χειμώνα και η απόφασή του να μην ξανανέβει στη σκηνή ως ηθοποιός
Showbiz

Στ. Φασουλής: Τα σχέδιά του για τον χειμώνα και η απόφασή του να μην ξανανέβει στη σκηνή ως ηθοποιός

Μαραθώνιο τρέχει ο Σταμάτης Φασουλής τον καιρό αυτό. Κάνει εντατικότατες πρόβες για τον «Αλέξη Ζορµπά», επανδρώνει τον θίασο που θα στηρίξει το ανέβασµα της «Φιλουµένας Μαρτουράνο» µε πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου και κάτι «µαγειρεύει», για το Εθνικό Θέατρο, την ώρα που έχει αποφασιστεί και η επανάληψη της «Νίκης» στον «Ελληνικό Κόσµο».

Σύμφωνα με τη Real, έχει προτείνει στον Στάθη Λιβαθινό, διευθυντή της πρώτης Κρατικής µας Σκηνής, να ανεβάσει µια ιδιαίτερη παράσταση που θα αποτελεί ένα «παζλ» αποσπασµάτων από υπέροχα διηγήµατα της δεκαετίας του ’20 που έχει συλλέξει ο ίδιος και αφορούν τη ζωή στην Αθήνα και στον Πειραιά. Έχει δουλέψει πολύ πάνω σε αυτή την ιδέα ο Φασουλής και περιµένει το οριστικό... πράσινο φως για να προχωρήσει τόσο στη συγγραφή, όσο και στη διανοµή της απαιτητικής παράστασης. Οι ίδιες πηγές λένε ότι ο σκηνοθέτης είχε προτείνει αρχικά την επανάληψη της δυνατής «Φιλουµένας Μαρτουράνο» στο Εθνικό, αλλά δεν προχώρησε αυτή η ιδέα και έτσι αντιπρότεινε την προαναφερθείσα.
Θα παίξει ο ίδιος ο Σταμάτης Φασουλής τον χειµώνα ή όχι; Ο ίδιος φέρεται να µην επιθυµεί να ανέβει ξανά στη σκηνή ως ηθοποιός, αν δεν βρει ένα ζηλευτό έργο που να τον κεντρίσει. Ως τότε θα αρκείται στον «ρόλο» του σκηνοθέτη, που «ερµηνεύει» µε ζηλευτή δεινότητα. Όσο για τη «Φιλουµένα», µπορεί να µην επέστρεψε στο Εθνικό, θα πάει όµως στο «∆ιάνα» µε νέα διανοµή και µε παρτενέρ της Ελ. Ράντου τον Γιάννη Βούρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved