Οι celebrities πιάνουν τα… σκαλιστήρια
Showbiz

Οι celebrities πιάνουν τα… σκαλιστήρια

Παρουσιαστές, τραγουδιστές, επιχειρηματίες και συνθέτες το έχουν ρίξει στην καλλιέργεια της γης. 

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να αγοράσει μια μεγάλη έκταση στην Άνδρο όπου θα εκτρέφει σαλιγκάρια. Ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να επενδύσει στον πρωτογενή τομέα, δημιουργώντας μονάδα παραγωγής βιοαερίου και υδροπονικό θερμοκήπιο (σε πρώτη φάση, με ντομάτα) στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου του Δήμου Σοφάδων, στην Καρδίτσα, αλλά, όπως μας ενημέρωσε άνθρωπος της περιοχής, εκτός των 34 στρεμμάτων με ποτιστικά, τα οποία έχει αγοράσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης, ετοιμάζεται να αποκτήσει επιπλέον εκτάσεις, για να βάλει πατάτες και καπνά.

Με τη γη ασχολείται τα τελευταία χρόνια και ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος έχει αγοράσει μεγάλες γεωργικές εκτάσεις στην Καβάλα -περίπου 200 στρέμματα- και έχει βάλει αμπέλια, καρυδιές και ελιές. Τα

ην ίδια ώρα, και ο Πασχάλης Τερζής έχει μποστάνια με όλα τα ζαρζαβατικά έξω από τη Χαλκιδική, όπου αφιερώνει πολύ από τον χρόνο του για να ηρεμεί.

Ο Γιάννης Σπανός αγόρασε στη γενέτειρά του, το Κιάτο, μια μεγάλη έκταση με ελαιόδεντρα, όπου βγάζει το λάδι της χρονιάς και όχι μόνο. Ο σκηνοθέτης Μανούσος εδώ και 17 χρόνια, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, και τον γιο τους, Μανόλη, μαζεύουν ελιές και… πολεμούν τα καιρικά φαινόμενα. Εχουν στη Σελλασία Λακωνίας στρέμματα με 2.500 ελαιόδεντρα και κάθε χρόνο συσκευάζουν και πωλούν το λάδι τους.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να φτιάξει και αυτός το δικό του κτήμα στην Πεντέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο βουνό, το οποίο διαμορφώνει και στο κτήμα που το περιβάλλει θα καλλιεργήσει τα… πάντα, αλλά κυρίως αμπέλια.

Η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου εδώ και χρόνια διατηρεί με τον αδελφό της μια φάρμα στην Κύπρο.

Τα δικά τους κτήματα με ελιές έχουν στην Επίδαυρο ο θεατρικός συγγραφέας Μιχάλης Ρέππας, ο ηθοποιός Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, αλλά και ο Νικήτας Τσακίρογλου, με τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη. Το τελευταίο διάστημα, η Νάντια Μπουλέ λανσάρει τα δικά της προϊόντα, κάποια από τα οποία καλλιεργεί σε χωραφάκι στην πατρίδα της, στη Ναύπακτο, μέσα από το e-shop που διατηρεί.

Το δικό της λάδι βγάζει στην περιοχή της Κερατέας, στα Μεσόγεια Αττικής, όπου διαμένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια, και η δημοφιλής Αλκηστις Πρωτοψάλτη. Στην ίδια τοποθεσία διατηρεί ένα τεράστιο κτήμα με πορτοκαλιές, ελιές, μανταρινιές, λεμονιές, αμυγδαλιές, βερικοκιές και ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved