Γιώργος Καφετζόπουλος: «Δεν υπάρχουν κανόνες στην τέχνη»
Showbiz

Γιώργος Καφετζόπουλος: «Δεν υπάρχουν κανόνες στην τέχνη»

Ο Γιώργος Καφετζόπουλος βαδίζει εδώ και αρκετό καιρό στα επαγγελματικά χνάρια του μπαμπά, Αντώνη. Είναι ένας ανερχόμενος ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια κινείται σε θεατρικά μονοπάτια , ενώ από τη Δευτέρα κάνει το τηλεοπτικά του ντεμπούτο στη σειρά του Alpha «Σαν οικογένεια».

Κρατά τον ρόλο του Πέτρου στη νέα κοινωνική σειρά. «Υποδύομαι έναν νεαρό γιατρό , που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της παρέας του έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και έχει υποσχεθεί να μην ψάξει ποτέ τους φυσικούς του γονείς. Όταν όμως ένας από αυτούς αρρωσταίνει σοβαρά, όλοι αναγκάζονται να αναθεωρήσουν. Ο λόγος; Πρέπει να βρεθεί δοτής για. μεταμόσχευση μέσα από συγγενικά πρόσωπα του φίλου τους και έτσι, ψάχνοντας τους γονείς εκείνου , καταλήγουν να αναζητούν και τις .οικογένειες των υπολοίπων» τόνισε στην Espresso.

«Εμένα δεν μου αρέσουν κάποια πράγματα που γίνονται στο θέατρο και το σινεμά, τα κλασικά που βλέπουμε.. Ετσι, όταν κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν κανόνες στην τέχνη και ότι μπορεί κανείς να φύγει από την πεπατημένη, σταμάτησα να το σκέφτομαι πολύ. Πήγα σε σχολή υποκριτικής και αυτή είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, γιατί στο θέατρο έχω συμμετάσχει σε αρκετές παραγωγές».

Επιστρέφοντας στα της σειράς, με την οποία κάνει την παρθενική-του εμφάνιση στην τηλεόραση, λέει ότι του αρέσει η συγκεκριμένη δουλειά, αν και ο ίδιος γενικά δεν βλέπει πολλά σίριαλ. «Για κάποιον λόγο, η υπόθεση της με συναρπάζει. Το ίδιο και το γύρισμα με τους ηθοποιούς που υποδυόμαστε την παρέα φυλών. Κάνουμε παρέα και εκτός γυρίσματος» αναφέρει.

Πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι είναι γιος του ηθοποιού μπαμπά του; «Πιο πολύ άγχος είχα με το "ο γιος του Καφετζόπουλου" παρά με το θέμα της δουλειάς εξομολογείται, ενώ σε ερώτηση αν θα συνεργαζόταν μαζί του αναφέρει: «Είναι στα σχέδια μου να παίξω με τον πατέρα μου, δεν ξέρω αν είναι στα δικά του, αλλά, αν γίνει, θα είναι σε δουλειά που θα. έχουν στήσει άτομα πιο νεαρής ηλικίας και στο θέατρο, όχι στην τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved