Ντίνος Καρύδης: «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση»
Showbiz

Ντίνος Καρύδης: «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση»

Πρόσφατα ο Ντίνος Καρύδης έγραψε για την κακιά αρρώστια στο προφίλ του και ο κόσμος  κατάλαβε ότι έχει πρόβλημα μεγάλο με την υγεία του.

«Είχα κάνει κάποιες εξετάσεις και περίμενα τα αποτελέσματα. Ήρθαν λάθος. Αντί των δικών μου παρέλαβα κάποιου άλλου που δυστυχώς είχε μεγάλο πρόβλημα μετάστασης. Συγκλονισμένος γράφω τα συναισθήματα μου στο προφίλ μου και στον κόσμο που εχω επαφή μεσα από αυτό το κουτί. Ευτυχώς όμως και γρήγορα η αλήθεια δεν ήταν αυτή .και όπως κατάλαβες όλα καλά. Πραγματικά η συμπόνια και η αγάπη του κόσμου ήταν συγκλονιστική μπορώ να σου πω ότι δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον κόσμο» τόνισε στο Χάι.

-Τελευταία σου δουλειά ήταν το «Φίλα τον βάτραχο σου»;

«Ναι. Με τον Θοδωρή και τη Σμαράγδα.»

-Ωραίος ρόλος του αυστηρού μπαμπά.

"Μπαμπάς του Θοδωρή. Την άλλη δεν την χώνευα. Αλλά δεν μπορούσα να το παίξω καλά, γιατί δεν μπορούσα να μην την χωνέψω. Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, την ξέρω πάρα πολύ καλά και θέλω να παίξω. Και για οικονομικούς λόγους. Γιατί με τη σύνταξη, ξεκίνησε καρβέλι, έγινε κουλούρι, αύριο μπορεί να μείνει μόνο το σουσάμι και μετά τίποτα. Έκανα μεταγλωττίσεις, σίριαλ στην τηλεόραση, σινεμά, κι όλα αυτά ήταν ένσημα. Ευτυχώς υπάρχει και μας βοηθάει το κορίτσι μας, μας συντηρεί.»

-Τι είναι η Σμαράγδα;

«Την αγαπώ από την πρώτη στιγμή που με κοίταξε με τα θολά της μάτια μόλις γεννήθηκε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved