Τρία εκατομμύρια ευρώ ζητά το Epsilon από τον Νίκο Καρβέλα!

Τρία εκατομμύρια ευρώ ζητά το Epsilon από τον Νίκο Καρβέλα!

Το Epsilon κατήγγειλε την συνεργασία του με τον Νίκο Καρβέλα λόγω της μη άσκησης των καθηκόντων του και της συνεχούς αντισυμβατικής συμπεριφοράς του και ζητά σε πρώτη φάση από εκείνον όσο και από όσους εγγυήθηκαν την συνεργασία μαζί του την καταβολή της ρήτρας των 500.000 ευρώ με διαταγή πληρωμής και στην συνέχεια 2,5 εκατ. ευρώ με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων. Δηλαδή συνολικά… 3 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το κανάλι κατέθεσε αγωγή κατά του συνθέτη, στην οποία εμπλέκεται και η Άννα Βίσση, παρά το ότι συνεχίζει να βρίσκεται στο talent show.

Συγκεκριμένα, η διαταγή πληρωµής εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, στις 26 Ιουνίου. Το κανάλι κέρδισε ήδη τον πρώτο γύρο, διεκδικώντας από τον µουσικοσυνθέτη ως ρήτρα το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ήδη, δεσμεύτηκε το σύνολο των τραπεζικών λογαριασμών του Νίκου Καρβέλα και της εταιρείας Vanillia ΕΠΕ, με την Άννα Βίσση να εμπλέκεται στην υπόθεση καθώς υπέγραψε τη σχετική σύµβαση ως εγγυήτρια. Η υπόθεση αναµένεται να απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες για αρκετό καιρό, καθώς κανένας από τους εµπλεκόµενους δεν φαίνεται διατεθειµένος να συµβιβαστεί.

Στα τέλη Μαΐου το κανάλι «Ε» ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα, όταν ο κριτής αποκάλυψε ότι του ήρθε εξώδικο επειδή στην προηγούμενη εκπομπή... δεν μιλούσε αρκετά.

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν ήθελε να ακουστεί όλο αυτό στον αέρα και κουβέντα στην κουβέντα τα πράγματα ξέφυγαν τελείως.