Το πρώτο live του Αγγελόπουλου… το τρακ, το λάθος και η υπόσχεση (Βίντεο) (Nassos blog)
Showbiz

Το πρώτο live του Αγγελόπουλου… το τρακ, το λάθος και η υπόσχεση (Βίντεο) (Nassos blog)

Ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πλεόν αντιμέτωπος με μια καινούργια πραγματικότητα που προσπαθεί να διαχειριστεί.

Από την μια μέρα στην άλλη από άγνωστος έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο και αυτό θέλει πολύ γερό στομάχι ώστε να το εκμεταλλευτεί προς το συμφέρον του δίχως να χαθεί μέσα στο χάος που επικρατεί, καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθεί μέσα στο «κύμα».
Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε χθές αργά το απόγευμα το πρώτο live του. Φανερά τρακαρισμένος αλλά και συνάμα χαρούμενος με όλο αυτό που του συμβαίνει, ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για όλα τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει αλλά και για όλη την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Επιπλέον εξαιτίας της παραμονής του στην Αθήνα αναφέρθηκε στην νέα τάξη πραγμάτων, που επικρατεί στη ζωή του, λέγοντας πως προσπαθεί να εγκλιματιστεί ενώ είπε χαρακτηριστικά πως ούτε ρούχα δεν έχει ακόμη. Επιπρόσθετα έδωσε υπόσχεση στους διαδικτυακούς του ακόλουθους πως τις επόμενες μέρες θα επικοινωνήσουν και πάλι όταν αγοράσει την καινούργια του κινητή συσκευή. Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved