Μηνάς Τσίγκος: Οι 15 50 και το Rising Star
Showbiz

Μηνάς Τσίγκος: Οι 15 50 και το Rising Star

Ο Μηνάς Τσίγκος μπορεί να είναι ο frontman των 15 50 αλλά θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο talent show, Rising Star του ΑΝΤ1, αφού η solo καριέρα είναι κάτι που σκέφτεται έντονα. 

«Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ακομπλεξάριστος, έχει τεράστια εμπειρία, είναι ταπεινός και δέσαμε αμέσως και ως άτομα. Ειλικρινά τον ευχαριστώ πάρα πολύ!» είπε στην espresso και αποκάλυψε πως αν επέλεγε αυτός τον coach του, θα επέλεγε: «Μάλλον θα επέλεγα τον Χρήστο Μάστορα, κυρίως λόγω ακουσμάτων, αλλά και λόγω ηλικίας, γιατί θα τον ένιωθα πιο κοντά μου!»

Ο Μηνάς Τσίγκος μίλησε και για τους 15 50 λέγοντας: «Δεν σκέφτομαι να φύγω από τους 15 50. Περνάω καλά και με τα παιδιά έχουμε συνεχείς εμφανίσεις και γουστάρουμε πολύ! Η σόλο καριέρα σαφώς και μου περνάει από το μυαλό. Το ότι είμαι ο frontman των 15 50 δεν αφαιρεί το δικαίωμα να χαράξω παράλληλα και μια προσωπική πορεία ως Μηνάς Τσίγκος»

Για τον Ελληνα ροκά με το ξεχωριστό «μέταλλο» και «γρέζι» στη φωνή του όλα άρχισαν σε μικρή ηλικία. «Από παιδί έχω αρρώστια με τη μουσική. Αρχικά ήθελα να γίνω dj όπως ο θείος μου Τόνι Τσίγκος. Κάπου στα 12-13, σε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό ενός οικογενειακού φίλου, ο τύπος έβγαλε μια κιθάρα και άρχισε να παίζει στην παρέα. Όλοι γύρω του τραγουδούσαμε και γουστάραμε... Αυτό ήταν!» μας λέει και συνεχίζει: «Έμαθα κουτσά στραβά κιθάρα, ουσιαστικά περισσότερο για να συνοδεύω τον εαυτό μου στο τραγούδι. Ξεκίνησα να παίζω στην παραλία τα καλοκαίρια με την παρέα. Μετά δημιούργησα την πρώτη μου μπάντα».

Ωστόσο η γνωριμία του με τον ιδρυτή, leader και κιθαρίστα της μπάντας Ρουσσέτο Δημητρόγλου είχε γίνει αρκετά χρόνια νωρίτερα. «Τον γνώρισα το 2005, όταν πήγαινα και έβλεπα τους 15 50 live. Επεδίωκα μάλιστα να ανεβαίνω μαζί τους και να τζαμάρουμε παρέα! Οφείλω να αναφέρω πως μαζί τους ήταν και ο Αλέξανδρος Μπαλακάκης, κατά κόσμον Hannibal, που ήταν ο πρώτος μου δάσκαλος φωνητικής και ένας άνθρωπος στον οποίο χρωστάω πολλά! Ο Ρουσσέτος είναι μια επιβλητική παρουσία στους 15 50 και ένας τύπος που γενικά δεν περνάει απαρατήρητος! Τα λέγαμε πάντα όποτε βρισκόμασταν σε stages και η εκτίμηση ήταν αμοιβαία. Στη συνεργασία μας, on stage, το βρήκαμε πολύ γρήγορα και όσο παίζουμε παρέα το βρίσκουμε όλο και περισσότερο και ο κόσμος γουστάρει όσο κι εμείς» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved