Κωνσταντάρας – Κλαψινού: Ξανά μαζί!
Showbiz

Κωνσταντάρας – Κλαψινού: Ξανά μαζί!

Αν και πριν από έναν μήνα αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την κοινή τους πορεία, όπως όλα δείχνουν, αυτά που τους ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κωνσταντίνα Κλαψινού και τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα, οι οποίοι διαπίστωσαν πως η απόσταση δεν τους ταιριάζει.

Έτσι, με το χαμόγελο στα χείλη έδωσαν το «παρών» στο event της καλής τους φίλης και ηθοποιού Νάντιας Μπουλέ. Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί, με τις δημόσιες εμφανίσεις τους και τις κοινές τους φωτογραφίες να είναι ιδιαίτερα περιορισμένες.

Παρ' όλα αυτά, όμως, στα τέλη του περασμένου Μαΐου το ζευγάρι πήρε την απόφαση να διακόψει για λίγο τις κοινές του εμφανίσεις. Φαίνεται, όμως, πως είχαν δημιουργηθεί ισχυροί δεσμοί ανάμεσα τους, με αποτέλεσμα η επανασύνδεση να μην αργήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ειδήσεις, από το στενό φιλικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι προγραμματίζει καλοκαιρινή απόδραση, η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν αποδεσμευτεί ο Λάμπρος από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved