Shaya-Θοδωρής Παπαντώνης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον νεογέννητο γιο τους!
Showbiz

Shaya-Θοδωρής Παπαντώνης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον νεογέννητο γιο τους!

Το υγιέστατο αγοράκι, βάρους 2.800 γραµµαρίων, που έφερε στον κόσµο στις 5 Ιουλίου η Shaya, έχει πάρει στοιχεία και από τους δύο γονείς του.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει το όνοµα Ιάσονας (Jason) για το πρώτο του παιδί, ένα όνοµα που µπορούν να προφέρουν τόσο οι συγγενείς της Σάγια στα αγγλικά όσο και οι συγγενείς του συντρόφου της Θοδωρή Παπαντώνη στα ελληνικά. Η τραγουδίστρια δεν ταλαιπωρήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια του τοκετού, ο οποίος έγινε µε τη διαδικασία της καισαρικής τοµής σε ιδιωτικό µαιευτήριο των νοτίων προαστίων. Η αγωνία, ωστόσο, του πατέρα ήταν τεράστια. Ο Θοδωρής περίµενε έξω από την αίθουσα τοκετού µαζί µε στενούς συγγενείς και η ευτυχία άνθισε κυριολεκτικά στο πρόσωπό του όταν ο γιατρός τούς ανακοίνωσε ότι µητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας. Αµέσως µετά, µοιράστηκε τη χαρά του µε τους διαδικτυακούς φίλους του, δηµοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασµό στο Facebook µια τρυφερή φωτογραφία που έγραφε «Είναι αγόρι», συνοδευόµενη από το σχόλιο «Καλώς ήρθες, αγοράκι µου!».
Σύσσωµη η οικογένεια έχει επιστρέψει στο σπίτι, ενώ τις επόµενες ηµέρες αναµένεται να έρθουν από τη ∆ανία ο πατέρας και οι συγγενείς της Σάγια. «Ο Jason ήρθε στη ζωή µου µετά από δύο επαγγελµατικά γεγονότα µε τεράστια επιτυχία και ολοκληρώνει την ευτυχία µου», λέει η ίδια συγκινηµένη στην Real, και συνεχίζει: «Το πρώτο είναι η επιτυχία του τραγουδιού µου “Ι’m taking over” και το δεύτερο είναι πως λίγες ηµέρες πριν γεννήσω υπέγραψα συµβόλαιο για τη συµµετοχή µου στο µιούζικαλ µε τίτλο “The book of Mormon” στο ιστορικό Detny Theater στη ∆ανία, τη χώρα όπου ζει ο πατέρας µου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved