Κώστας Μαρτάκης: «Το «Dream Show» δεν είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω»
Showbiz

Κώστας Μαρτάκης: «Το «Dream Show» δεν είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω»

Δεν έχει διάθεση να πετάξει τίποτα από το παρελθόν του. Θυμάται ακόμα τον πρώτο του προπονητή στο μπάσκετ, αλλά και το τηλεοπτικό ρίαλιτι «Dream Show» μέσα από το οποίο συστήθηκε στους τηλεθεατές

«Ήταν ένα ριάλιτι με εγκλεισμό, αλλά δεν με ενόχλησε καθόλου. Δεν ξέρω αν θα το έκανα ξανά, αλλά δεν το μετανιώνω καθόλου. Είναι κάτι που δεν το αποποιούμαι. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα εκεί μέσα, γνώρισα πολλούς ανθρώπους. Θεωρώ άσχημο να αποποιείται κανείς το παρελθόν του. Το «Dream Show» δεν είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω», λέει ο Κώστας Μαρτάκης στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε; «Σίγουρα, έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες Και έχω κάνει λάθη. Εχω πέσει ψυχολογικά, αλλά ακόμη και σ' αυτές τις στιγμές κάτι μέσα μου έλεγε: "ΟΚ, έγινε. Ανήκει στο παρελθόν. Προχώρα παρακάτω. Έπεσες. Κοίτα να σηκωθείς". Είμαι πρακτικό μυαλό, σκέφτομαι κατευθείαν πως μπορώ να λύσω ένα πρόβλημα. Δεν αντέχω να βλέπω φίλους μου να αρχίζουν το κλάμα όταν συναντούν μια δυσκολία, θέλω να τους χαστουκίσω. Να τους ξυπνήσω!», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved