Μαριάντα Πιερίδη-Δημήτρης Κατριβέσης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη-Δημήτρης Κατριβέσης: Έτοιμοι να γίνουν γονείς

∆ιανύουν µία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους. Τον περασµένο Ιανουάριο η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της Δημήτρης Κατριβέσης ενώθηκαν µε τα ιερά δεσµά του γάµου, επισφραγίζοντας έτσι έναν έρωτα που άλλαξε τις ζωές και των δύο.

Σήµερα, σύµφωνα µε τη Real, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο καταξιωµένος σεφ νιώθουν έτοιµοι να αποκτήσουν τον πρώτο καρπό της αγάπης τους. «Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί», αποκάλυψε πρόσφατα η Μαριάντα σε άνθρωπο του στενού φιλικού κύκλου της και συµπλήρωσε για τον 3 ετών γιο της, τον οποίο έχει αποκτήσει µε τον πρώην σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη: «Θέλω πολύ να χαρίσω ένα αδελφάκι στον µικρό µου Νικόλα. Αν είναι να το φέρει ο Θεός, ας έρθει µε µεγάλη χαρά! Το θέλουµε πολύ και οι τρεις».
Έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, η Μαριάντα και ο ∆ηµήτρης επισηµοποίησαν τον έρωτά τους στον Άγιο ∆ηµήτριο Λουµπαρδιάρη, στο Θησείο, µε κουµπάρα την καλή τους φίλη και γνωστή µαγείρισσα Ντίνα Νικολάου. «Μετά τον γάµο µας, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση µου µε τον ∆ηµήτρη. Είµαστε τόσο ερωτευµένοι και αγαπηµένοι όσο και πριν», σπεύδει να ξεκαθαρίσει η Μαριάντα.
Το τελευταίο διάστηµα η γνωστή τραγουδίστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Άφησε για λίγο την καλλιτεχνική καριέρα της προκειµένου να βρίσκεται δίπλα στους δύο άντρες της ζωής της. «Θέλω να βρίσκοµαι συνεχώς δίπλα στον γιο µου και τον σύζυγό µου», λέει και συνεχίζει: «Ο Νικόλας είναι ακόµη πολύ µικρός και θέλω να µεγαλώσει µε την παρουσία µου δίπλα του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved