Κωνσταντίνος Κάππας: «Δεν ήταν όνειρο ζωής να είμαι στην υποκριτική, προκύψανε τα πράγματα»

Κωνσταντίνος Κάππας: «Δεν ήταν όνειρο ζωής να είμαι στην υποκριτική, προκύψανε τα πράγματα»

Ο Κωνσταντίνος Κάππας, ξεκίνησε μεγάλος σε ηλικία συγκριτικά με άλλους συναδέλφους του, την υποκριτική. 

«Ναι, ξεκίνησα μεγάλος, τώρα είμαι 48 χρονών. Σπούδασα, δούλεψα σε επιχειρήσει, έχω κάνει πολλές δουλειές...Δούλευα σε μπαρ, κράταγα μαγαζιά, ήμουν σερβιτόρος...Σταμάτησα να κάνω όλες αυτές τις δουλειές όταν άρχισα να ζω από την υποκριτική. Μέχρι να ασχοληθώ με το θέατρο έκανα πολλά πράγματα παράλληλα, αλλά δεν ένοιωθα ότι είμαι κάπου σ' αυτά, γι' αυτό το πάλεψα πολύ.

Δεν ήταν όνειρο ζωής να είμαι στην υποκριτική, προκύψανε τα πράγματα. Από μικρό παιδί είχα κάποιες προσλαμβάνουσες και προέκυψαν από την παιδική μου έντονη αίσθηση, που ήθελα να νιώθω ελεύθερος, δεν πιανόμουν πουθενά», λέει στο Λοιπόν και καταλήγει:

«Είχα απίστευτα παιδικά χρόνια κι όλη μου η ζωή έτσι κυλάει, αυτό τροφοδότησε και το μετέπειτα. Κλώτσαγα ό,τι έδειχνε να με περιορίζει. Στην υποκριτική είναι σαν πας να κρυφοκοιτάξεις μέσα από μια μικρή τρυπούλα και ξαφνικά είναι ένας άλλος κόσμος που δεν τελειώνει ποτέ. Είναι μια πολύ δημιουργική ιστορία η υποκριτική, σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ ωραία, να μπορείς να φεύγεις σ' ένα σημείο από αυτό που ζεις και να παρατηρείς τον εαυτό σου για το πώς ζεις και πώς είναι. Αν έχεις μια συμβατική ζωή σε παίρνει η μπάλα της ρουτίνας και δεν έχεις τη δυνατότητα να αισθανθείς ωραία πράγματα», λέει στο Λοιπόν.