Παπαδόπουλος: Μιλάει για τον ρόλο του στην παράσταση «Γιε μου, πού πας» στο θέατρο Αθηνά
Showbiz

Παπαδόπουλος: Μιλάει για τον ρόλο του στην παράσταση «Γιε μου, πού πας» στο θέατρο Αθηνά

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στην νέα κωμική θεατρική παράσταση «Γιε μου, πού πας» στο θέατρο Αθηνά και σε συνέντευξή του μίλησε για αυτή τη συνεργασία και τον ρόλο του.

Τι συμβαίνει φέτος στο θέατρο «Αθηνά»;

Μία επιδρομή από Βοσίλη Θωμόπουλο, από Τάσο Γιαννόπουλο, απόΆβα Γαλανοπούλου, Νίκη Λάμη, εμένα και φυσικά τον Παντελή Καναράκη, γιατί χωρίς αυτόν δεν πάμε πουθενά! Γιε μου, πού πας; μια κωμωδία... Πρόκειται για ένα αμερικανικό έργο των Σαμ Μπόμπρικ και Ρον Κλαρκ, σε μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ.Ένας νεαρός έχει έρθει από τη Βέροια στην Αθήνα και εργάζεται ως διακοσμητής, κάποια στιγμή χτυπάει το κουδούνι ξαφνικά και έρχεται ο πατέρας του απροειδοποίητα και του ανακοινώνει ότι η μητέρα του τον απατά με τον θείο του.Έτσι ξεκινάει μία σειρά από μπερδέματα κσι κωμικές κατασταθείς.

Ποιος είναι ο ρόλος σας;

Παίζω τον γιο, τον Δημήτρη. Μένω οτο ίδιο διαμέρισμα με έναν πολύ εκκεντρικό συγκάτοικο, τον υποδύεται ο Παντελής Κανσράκης, που προκαλεί την περιέργεια του πατέρα.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Δημήτρη;

Ο Δημήτρης είναι ένα ισορροπημένο ποιδί, με όνειρα, απέρριψε πρλύ νωρίς το ναπάρει στα χέρια του το καθαριστήριο του πατέρα του και . πήγε στην Αθήνο να πραγματοποιήσει το όνειρο του. Με τον ποτέρα του έχουν διάσταση απόψεων, η σχέση τους δεν είναι πολύ αρμονική. Ο Δημήτρης δικαιολογεί τη μητέρα του, καθώς θεωρεί ότι ο πατέρος του δεν της έχει φερθεί αωστά.

Ο εκκεντρικός συγκάτοικος ποιον ρόλο παίζει στη ζωή του Δημήτρη;

Παίζει καταλυτικό ρόλο στη ζωή του Δημήτρη, δεν θα ήθελα όμως να αποκαλύψω λεπτομέρειες, γιατί είναι μία από τις εκπλήξεις που έχει το έργο...

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved