Άρης Σερβετάλης: «Το μέλημά μου λοιπόν είναι να νοικοκυρέψω το χάος μου»
Showbiz

Άρης Σερβετάλης: «Το μέλημά μου λοιπόν είναι να νοικοκυρέψω το χάος μου»

Ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξή του μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού και την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Το επάγγελμα του ηθοποιού δε σου δίνει την ευκαιρία να σε μάθεις;
Η δουλειά που κάνω είναι μία απλή δουλειά, έχει όμως μία επανάληψη και αυτή η επανάληψη με διαμορφώνει με έναν τρόπο. Είτε βαριέμαι, είτε είμαι κουρασμένος, είτε δεν θέλω επιβάλλεται να είμαι εκεί. Η διαδικασία της παρουσίας σε μία καθημερινότητα με συγκεκριμένους κανόνες είναι σημαντική. Αυτό.

Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε, οι συνθήκες ευνοούν χαρές και δημιουργία;
Όπου και να είσαι-κάτω από όποιες συνθήκες- το καθετί έχει να κάνει με το μέσα σου… από εκεί αναδύονται όλα. Άρα το θέμα είναι πώς είσαι εσύ. Και στο καλύτερο περιβάλλον να σε βάλουν, με τις καλύτερες συνθήκες αν έχεις ένα χάος, η ευημερία και η χαρά θα διαρκέσουν λίγο. Το μέλημά μου λοιπόν είναι να νοικοκυρέψω το χάος μου.

Η πολιτική σε νοιάζει; Αυτό που γίνεται σε κάνει να νιώθεις ανήμπορος;
Δεν ξέρω αν είμαστε τώρα ανήμποροι ή αν ήμασταν τότε που όλα ήταν καλά, αλλά μας πήγαινε -όπου ήθελες- ο αέρας. Χωρίς να έχουμε γνώση, δίχως την ικανότητα να κάνουμε κάποια πράγματα συνειδητά. Σήμερα η κατάσταση είναι πολύ στριμωγμένη, με πίεση και άγχος αλλά μπορεί να οδηγηθούμε σε κάτι καλό, ίσως γίνει μία αλλαγή. Μέχρι τότε υποκύπτουμε στη σύγχυση και το μπέρδεμα.

Το μπέρδεμα καλλιεργείται από τους πολιτικούς για να μας έχουν στο χέρι;
Όχι μόνο από τους πολιτικούς. Καλλιεργείται από πολλά πράγματα και είναι μία μεγάλη συζήτηση. Όταν ένας άνθρωπος είναι σε σύγχυση και σε μπέρδεμα και δεν έχει κέντρο είναι σαν το μπαλόνι που ξεφουσκώνει… πάει όπου να ‘ναι. Πρέπει να βρεθεί το κέντρο μας και αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας προσωπικά.

Πηγη:tospirto

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved