«Η Κατερίνα στενοχωρήθηκε πολύ με την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη…»
Showbiz

«Η Κατερίνα στενοχωρήθηκε πολύ με την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη…»

Ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Μενεγάκη στάθηκε αφορμή να «χαλάσουν» οι σχέσεις τους. 

Η Ανθή Βούλγαρη που συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η οικοδέσποινα του «Φτιάξε καφέ να στα πω» στενοχωρήθηκε με αυτό που συνέβη.

Δημιουργήθηκε μια ένταση με αφορμή ένα ρεπορτάζ σας που αφορούσε την Ελένη Μενεγάκη.

Το ρεπορτάζ ήταν του Μαρίνου Βυθούλκα, ο οποίος είναι εξαιρετικός συνάδελφος με πολλά χρόνια στο χώρο. Η Κατερίνα στενοχωρήθηκε πολύ με την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη, γιατί έχει προσωπική σχέση μαζί της. Αν με ρωτάς προσωπικά δεν στενοχωρήθηκα, γιατί επρόκειτο για ένα ρεπορτάζ που έφερε ένας συνάδελφος που είχε βάσεις. Από την άλλη, βγήκε η Ελένη και το διέψευσε. Εκεί φάνηκε το μεγαλείο του ρεπορτάζ. Το γεγονός, δηλαδή, ότι έχεις μια πληροφορία με τα δικά σου επιχειρήματα και η άλλη πλευρά βγήκε και το διέψευσε κατηγορώντας τον πληροφοριοδότη-τον μεσίτη-και όχι την εκπομπή.

Το unfollow στα social media της Ελένης Μενεγάκη στην Κατερίνα Καινούργιου έδειξε μια προσωπική δυσαρέσκεια…

Η Κατερίνα την αγαπάει την Ελένη, γι’ αυτό βγήκε και το είπε στον τηλεοπτικό αέρα. Μεταξύ τους υπάρχει αγάπη και σεβασμός. Πιστεύω ότι θα την ξανακάνει follow!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved