Στιγμιότυπα από τα γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη στον Λυκαβηττό
Showbiz

Στιγμιότυπα από τα γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη στον Λυκαβηττό

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 85 χρόνων του ο Μίκης Θεοδωράκης τιμήθηκε για το μεγάλο και σπουδαίο έργο με μία συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού όπου παλιοί και νέοι συνεργάτες του, τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, καθώς και μερικοί ακόμη σπουδαίοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να του προσφέρουν ως δώρο γενεθλίων ένα μουσικό πρόγραμμα.

Στο κατάμεστο Θέατρο του Λυκαβηττού η πολιτική ηγεσία, άνθρωποι των τεχνών, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου και απλός κόσμος τίμησε και γιόρτασε, τα 85α γενέθλια ενός μεγάλου Έλληνα, του πολιτικού, του στοχαστή, του στιχουργού, του μουσικού, του συνθέτη, του ανθρώπου Μίκη Θεοδωράκη, ενώ κόβοντας την τούρτα γενεθλίων του, που ετοίμασε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μίκης Θεοδωράκης είπε στο κοινό: "Θα φάω ένα κομμάτι όπως κάθε μεγάλος ηγέτης για σας". Και όλοι τους του ευχήθηκαν και του είπαν "Αγαπημένε μας Μίκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ".

Την εκδήλωση, παροουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας, μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης" και πήραν μέρος οι συνθέτες: Zulfu Livaneli, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος και οι τραγουδιστές: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα, Λία Βίσση, Μαρία Βλάχου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Δώρος Δημοσθένους, Βάσια Ζήλου, Αντώνης Καλογιάννης, Βασίλης Λέκκας, Μαίρη Λίντα, Δημήτρης Μπάσης, Πέτρος Πανδής, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη, Γιάννης Σιδηράς, Μαρία Φαραντούρη, Αλέξανδρος Χατζής, Lina Orfanos. Επίσης, οι ηθοποιοί Κάκια Ιγερινού, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Άννα Φόνσου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο συνθέτης και πιανίστας Gerhard Folkerts, η Αρετή Κετιμέ (σαντούρι και φωνή) και ο στιχουργός Μανώλης Ρασούλης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved