Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν μπορούσα ούτε να συντάξω μια πρόταση από την κούραση»
Showbiz

Παρθένα Χοροζίδου: «Δεν μπορούσα ούτε να συντάξω μια πρόταση από την κούραση»

Η Παρθένα Χοροζίδου το τελευταίο διάστημα είχε βεβαρημένο πρόγραμμα λόγω θεατρικών παραστάσεων αλλά και των Lives του Your Face Sounds Familiar.

«Όπως και να το κάνεις πήγαινα μετά από ταξίδι στην πρόβα κι αισθανόμουν ότι κάτι έχω χάσει. Το κορμί και το μυαλό ήταν κουρασμένα κι έλεγα διάφορα παλαβά στην κοπέλα της παραγωγής όπως: «Την άλλη Πέμπτη είχα ξεχάσει...», «Την προηγούμενη Πέμπτη...», μου απαντούσε εκείνη...Δεν μπορούσα ούτε να συντάξω μια πρόταση από την κούραση» τόνισε στο Λοιπόν.

-Φωνητικά κατάφερες να ανταπεξέλθεις επάξια στις απαιτήσεις των τραγουδιών αλλά και των μιμήσεων.

«Δεν περίμενα ότι θα είμαι έτσι. Στην αρχή δεν ήθελα να πάω στο «YFSF» γιατί είχα φοβερό , δεν είχα μιμηθεί ποτέ κανέναν ούτε φίλο ή φίλη μου έτσι για πλάκα, ούτε κάποιον τραγουδιστή που να μου αρέσει και να πω ότι θέλω να μιμηθώ τη φωνή του.»

-Πως αποφάσισες να το κάνεις;

«Είπα να το δοκιμάσω κι ήταν φοβερή σπουδή, γιατί είναι άλλο πράγμα από αυτό που κάνουμε εμείς, θέλει μία ιδιαίτερη διαδικασία την οποία την γνωρίζει στη διαδρομή, δεν την ξέρεις από πριν. Όσο πας γίνεσαι καλύτερος, κάτι βρίσκεις να σε βοηθάει τεχνικά, σου φεύγει το άγχος, το διασκεδάζεις. Και το ρίχνεις λίγο στην... παλαβή, δεν γίνεται διαφορετικά.(Γέλια).»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved