Η οργή της Βαλαβάνη: «Επειδή ακούω πολλά, έχω να πω ότι…»
Showbiz

Η οργή της Βαλαβάνη: «Επειδή ακούω πολλά, έχω να πω ότι…»

Όλο αυτό που έζησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ένα μεγάλο σχολείο, το οποίο τη δίδαξε πολλά. Κι όπως τονίζει: «Είναι πάρα πολύ εύκολο να κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη, καθαρός, φαγωμένος, αφού έχεις κοιμηθεί στο κρεβάτι σου, και να κρίνεις τον άλλον».

Πόσο αλλαγμένη επέστρεψες από τον Άγιο Δομίνικο;

«Το "Survivor" ήταν πραγματικά μια εμπειρία ζωής. Γύρισα αλλαγμένη, γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία έμαθα πάρα πολλά πράγματα: Έμαθα να εκτιμώ αυτά που έχω και να ζω και να πορεύομαι με αυτά. Με το λίγο φαγητά, με τις λίγες ανέσεις, με το κρύο, με ένα ζευγάρι παπούτσια. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα το Survivor και κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό αν δεν το ζήσει».

Είχε περάσει ποτέ ως σκέψη απ' το μυαλό σου ότι υπάρχει περίπτωση να πας στο «Survivor»;

«Όταν είδα το τρέιλερ στην τηλεόραση είπα μέσα μου μακάρι να μπορούσα να πάω. Λένε καμιά φορά "πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί μπορεί να γίνει". Κάπως έτσι συνέβη και με μένα. Στη συνέχεια έγινε η πρόταση και δέχτηκα».

Σε είδαμε να ταλαιπωρείσαι πραγματικά πάρα πολύ. Άξιζε τον κόπο όλο αυτό;
«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ με τραυματισμούς που είχα, λόγω του πρωταθλητισμού που έκανα, και βγήκαν στην επιφάνεια. Το σώμα μου καταπονήθηκε υπερβολικά. Μάλιστα, από το τελευταίο αγώνισμα έφυγα με ράμματα στο πόδι. Είχα επίσης τα γυναικολογικά θέματα, που πραγματικά με δυσκόλεψαν πολύ. Αν άξιζε τον κόπο; Ήταν κάτι που αν με ρωτούσες αν θα το ξανάκανα, θα σου έλεγα "ναι; φεύγω αύριο"! Σίγουρα με την υγεία σου δεν παίζεις σε καμία περίπτωση", αλλά ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό»

Όλα αυτά τα θέματα που προέκυψαν με τους τραυματισμούς, τα γυναικολογικά, έχουν λυθεί τώρα;

«Όχι ακόμη, αλλά θέλω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Επειδή άκουσα πολλά γι' αυτό το θέμα μου κ.λπ., είναι πάρα πολύ εύκολο να κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη καθαρός, φαγωμένος, αφού έχεις κοιμηθεί στο κρεβάτι σου και να κρίνεις τον άλλον που τον ξέρεις. Αυτό εμπεριέχει κι ένα ρατσισμό μέσα, ως προς τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά», λέει ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved