Βαλαβάνη: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το γεγονός ότι δεν είχα επικοινωνία με τους δικούς μου»
Showbiz

Βαλαβάνη: «Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το γεγονός ότι δεν είχα επικοινωνία με τους δικούς μου»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει για το Survivor και τα σχέδια της για το μέλλον.

Η αθλητικογράφος μίλησε στον Τηλεθεατή για το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Υπήρχαν άτομα, είτε στη μια είτε στην άλλη ομάδα, που η εικόνα που είδαμε εμείς ήταν διαφορετική από αυτή που είχαν μέσα στο παιχνίδι;

«Κάποιοι μπορεί να πρόσεχαν περισσότερο την εικόνα τους, δεν το αποκλείω αυτό, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Απλά όταν γράφουν οι κάμερες 20 ώρες το 24ωρο κι αυτό που θα προβληθεί είναι μόνο ένα μονταρισμένο υλικό τριών ωρών σίγουρα θα βγάλουν αυτά που θέλουν».

Ποια, ήταν η χειρότερη στιγμή σου στο παιχνίδι;

«Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το γεγονός ότι δεν είχα επικοινωνία με τους δικούς μου. Μπορεί να λείπω πολύ από το σπίτι μου και λόγω δουλειάς να ταξιδεύω πολύ, αλλά τόσο μεγάλο διάστημα δεν είχα λείψει. Ήταν σαν να απογαλακτίστηκα από την οικογένειά μου. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έβρεχε και γινόμασταν μούσκεμα. Δεν είχαμε άλλα ρούχα και δεν μπορούσαμε να πάμε κάπου για να προφυλαχτούμε. Έπρεπε απλά να περιμένουμε να σταματήσει η βροχή»

Και ποια ήταν ή καλύτερη στιγμή;

«Το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας. 'Ήταν εκεί που έσπασα, αλλά ήταν αυτό που με δυνάμωσε κιόλας».

Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκες να αποχωρήσεις;

«Γράφτηκε αυτό, αλλά δεν ισχύ­ει. Δεν θα το έκανα ποτέ, γιατί δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Είμαι τόσο πεισματάρα, που σε καμία περίπτωση δεν πέρασε από το μυαλό μου να αποχωρήσω οικει­οθελώς».

Με ποια πρόσωπα ήρθες πια κοντά;

«Με τη Λάουρα, τη Σόφη και τον Κοκκινάκη από τη δική μου ομάδα και στην πορεία, γνωρίζοντας και τους Μαχητές, ήρθα πάρα πολύ κοντά με τη Σάρα και τον Βασάλο».

Επαγγελματικά ετοιμάζεις κάτι;

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις αυτό το διάστημα. Θα ήθελα να μη φύγω εντελώς από το αθλητικό κομμάτι, γιατί είναι η ζωή μου, οπότε θα προσπαθήσω να τα συνδυάσω όλα. Ακόμη δεν είναι κάτι σίγουρο για να μπορώ να το ανακοινώσω».

Πώς ονειρεύεσαι την Ευρυδίκη δέκα. Χρόνια μετά;

«Μέσα σε μια πάρα πολύ όμορφη οικογένεια και μανούλα!» δήλωσε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved