Αντώνης Κατσαρός: «Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος ήθελα να ήμουν ηθοποιός»
Showbiz

Αντώνης Κατσαρός: «Αν δεν ήμουν δημοσιογράφος ήθελα να ήμουν ηθοποιός»

Τον κέρδισε η δημοσιογραφία, αλλά δεν κρύβει την αγάπη του για την υποκριτική και τη μουσική. 

«Λατρεύω την καλή μουσική (όλων των ειδών), το καλό φαγητό (όχι όλων των ειδών...) και το σινεμά (γενικώς). Εάν δεν ακολουθούσα το επάγγελμα του αθλητικού δημοσιογράφου, θα ήθελα να δοκιμάσω την τέχνη της υποκριτικής. Οι κακοπροαίρετοι θα πουν πως η διαφορά μεταξύ των δύο δεν είναι μεγάλη, όμως όταν διαβάζεις από τα 6 σου δύο πολιτικές εφημερίδες την ημέρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι άλλο.

Έκανα τον Dj την εποχή του βινυλίου, μακριά από δημοσιογραφικές παρέες. Η μουσική θεωρώ πως γιατρεύει, τα συναισθήματα, ενώ οι οποιασδήποτε μορφής και διάρκειας «αποδράσεις» (εντός και εκτός Ελλάδας, ακόμα κι αν είναι σύντομες, έχω τη γνώμη πως συμβάλλουν στον πολιτισμό του καθενός, κατά συνέπεια και στη μόρφωση μας.

Θέλω να ακολουθήσω το μοντέλο - καλούπι του Γιώργου Κατσαρού, ο οποίος στη δεκαετία που βρίσκεται ζει και εργάζεται ως έφηβος. Αυτός ο χαρακτηρισμός προηγείται των λέξεων «συνθέτης» και «σαξοφωνίστας». Ονειρεύομαι να καταφέρω να είμαι ο σωστός πατέρας για την Έμιλυ, που ήδη έφτασε τα 10, χωρίς όμως να έχω ακόμα απαντήσεις στα διλήμματα που τίθενται αυτονόητα από τη στιγμή που αποκτάς παιδί. Ευτυχώς υπάρχουν οι μαμάδες, και ή Ζελίνα, η σύζυγος μου, είναι η ιδανική» αποκάλυψε ο Αντώνης Κατσαρός στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved