Ρένος Ρώτας: Το απολυτήριο από τους «Συμμαθητές» και το επόμενο βήμα
Showbiz

Ρένος Ρώτας: Το απολυτήριο από τους «Συμμαθητές» και το επόμενο βήμα

Ο Ρένος Ρώτας μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια μετά τους Συμμαθητές. 

«Ο κάθε ένας από εμάς πήρε ένα απολυτήριο που έλεγε αποφοίτησε από τους "Συμμαθητές" με τάδε βαθμό κ.λπ.». 'Ηταν ένα κλείσιμο»

Πώς ήταν το κλίμα του τελευταίου γυρίσματος;

«Στον Βασίλη, επειδή αυτός το οργάνωσε ως επί το πλείστον, δεν αρέσουν τα συγκινησιακά και οι χαιρετούρες, οπότε το κράτησε έτσι, προσπάθησε να αποφύγει τα κλάματα και τις συγκινήσεις. Ήθελε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά και να μη χαιρετηθούμε σαν να τελειώνει η δουλειά, αλλά σαν να πηγαίνουμε για έναν καφέ»

Αυτή την περίοδο είσαι σε περιοδεία με τον «Ζορμπά»

«Τελειώνουμε την περιοδεία μας στα τέλη Αυγούστου, θα παίξουμε στο Ηρώδειο στις 9 Σεπτεμβρίου και οπό Οκτώβριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουμε κανονικά παραστάσεις στο Θέατρο Βέμπο»

Τηλεοπτικά έχεις κάνει κάποιες συζητήσεις;

«Συζητήσεις ναι, οι οποίες δεν ξέρω πού θα καταλήξουν. Όπως σου είπα κι εγώ, δεν έχω πιστέψει ότι τελείωσαν οι «Συμμαθητές» και είναι λίγο δύσκολο και να θελήσω αλλά και να δω μια τηλεοπτική δουλειά πάλι από την αρχή. Είναι φρέσκος ο Άρης και ίσως είναι λίγο δύσκολο να μπω σε κάτι καινούργιο, σε κάτι άλλα, θα δω. Δεν ξέρω, είμαι κι εγώ προβληματισμένος πάνω στο θέμα. Το σκέφτομαι, συζητήσεις γίνονται, αλλά πραγματικά δεν ξέρω»

Κινηματογραφικά ετοιμάζεις κάτι;

«Σύντομα θα βγει μια ταινία μικρού μήκους που κάναμε με τον Νίκο Καμπέρη και την Κατερίνα Μαραγκουδάκη, ο «Ευρωπαίος πολίτης». Εγώ υποδύομαι τον Ευρωπαίο πολίτη και πιστεύω θα σκίσει στα φεστιβάλ και πιθανότητα να γίνει και μεγάλου μήκους» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved