Παναγιώτης Κουφογιάννης: «Υπήρχαν κάποια ακραία σχόλια ή μηνύματα στα social media»
Showbiz

Παναγιώτης Κουφογιάννης: «Υπήρχαν κάποια ακραία σχόλια ή μηνύματα στα social media»

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης έχει «κάψει» καρδιές. 

Τα πλάνα σου από εδώ και πέρα;

«Λίγη ξεκούραση και μετά πολλή δουλειά. Πρέπει να μίλησω και με την εταιρία μου για να δούμε πώς θα συνεχίσουμε. Έχω αφήσει κάποιες δουλειές πίσω στην Κύπρο. Οπότε τα πλάνα μου κατ' αρχάς είναι λίγη οργάνωση για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ αυτό που πέτυχα»

Επομένως, σκέφτεσαι να μείνεις μόνιμα στην Ελλάδα;

« Ναι. Το σκέφτηκα πολύ πριν έρθω ότι αν πήγαινα καλά όχι απαραίτητα αν κέρδιζα, αλλά ότι αν μου τύχαινε κάτι καλό μετά το παιχνίδι, το σωστό θα ήταν να το κυνηγήσω»

Θεωρείς ότι το είδος της μουσικής που εκπροσωπείς μπορεί να βρει απήχηση στην Ελλάδα;

«Δύσκολα. Δεν είναι είδος το οποίο έχει μεγάλο κοινό, όμως, δεν κάνω μονό αυτό, άσχετα με το τι έδειξα στο παιχνίδι. Είναι κάποιες αποφάσεις πού πρέπει να πάρω, έχω σκεφτεί κάποια πράγματα. Το συγκεκριμένο είδος που έχω δείξει μέχρι τώρα θεωρώ ότι δεν έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και θα είναι δύσκολο να επεκταθεί. Φυσικά όχι, ακατόρθωτο»

Έχεις συζητήσει με τον Γιώργο Μαζωγάκη για κάποιο συνεργασία;

«Δεν το έχουμε συζητήσει σοβαρά. Υπήρξαν κάποιες κουβέντες, όχι κάτι συγκεκριμένο. Δεν ξέρω να σου απαντήσω τώρα, γιατί είμαστε σε συζητήσεις γενικότερα. Το θεωρώ μία πιθανότητά. Το κακό είναι πως τώρα είναι μια νεκρή περίοδος. Αν τελείωνε το «X factor» δύο μήνες πριν μπορεί να ήταν διαφορετικά»

Το πρώτο σου single θα ήθελες να είναι σε δικούς σου στίχους/μουσική;

«Ναι, θέλω να κινηθώ έτσι, γιατί αυτό κάνω και το έχω σπουδάσει κιόλας. Όχι ότι απορρίπτω άλλους συνθέτες, απλώς νιώθω ότι κάνοντας αυτό το πράγμα είμαι σε θέση να αποδώσω και εγώ στο 100%»

Ένα τέτοιο σόου φέρνει και αρκετούς φαν. Πώς το διαχειρίζεσαι;

«Με χαμόγελο, γιατί είναι πολύ άμορφο. Μπορεί ωστόσο να είναι και λίγο περίεργο και δεν μπορεί να ελεγχθεί εύκολα. Για παράδειγμα, στα social media, ενώ θέλω να απαντήσω σε όλους, πραγματικά δεν μπορώ και το κάνω με δόσεις. Ξέρω άτι είναι της στιγμής όλο αυτό, οπότε προσπαθώ να το χαρώ όσο γίνεται τώρα»

Σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση θαυμάστρια σου;

«Υπήρξαν κάποια λίγο ακραία σχόλια ή μηνύματα στα social media. Η αλήθεια είναι πως έχω πολλές προτάσεις γάμου! Το θέμα} είναι να το αντιμετωπίζεις όλο αυτό και με χιούμορ» εξήγησε στο 7μέρεςtv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved