Μακαλιάς-Ψυχράμη: Σε λιγότερο από έναν μήνα έρχεται ο πελαργός!
Showbiz

Μακαλιάς-Ψυχράμη: Σε λιγότερο από έναν μήνα έρχεται ο πελαργός!

Πλούσια, πρωτόγνωρα συναισθήματα έχουν πλημμυρίσει την Αντιγόνη Ψυχράμη και τον Δημήτρη Μακαλιά, καθώς η πιο γλυκιά αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη στιγμή που θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί έχει ήδη ξεκινήσει.

Η ηθοποιός διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως έχει ήδη αποκαλύψει, περιμένει αγόρι. «Διανύουν την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους! Δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν ότι σε λίγες έβδομαδες θα γίνουν γονείς», εξηγεί στη Real άνθρωπος από τον στενό, κύκλο του ευτυχισμίνου ζευγαριού και τονίζει: «Είναι σίγουρα το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής τους!».
Η Αντιγόνη έχει ετοιμάσει ήδη το παιδικό δωμάτιο και επιμελείται προσωπικά κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι, όλα έτοιμα για τον ερχομό του μωρού της. «Το παιδικό δωμάτιο του μικρού είναι ήδη έτοιμο. Με τη διακόσμηση ασχολήθηκε η ίδια η Αντιγόνη, το δικό της προσωπικό γούστο κυριαρχεί: Πρωταγωνιστούν οι γήινες αποχρώσεις με γαλάζιες και κίτρινες πινελιές» αποκαλύπτει η ίδια πηγή. Η μέλλουσα μητέρα μοιράζεται τον ενθουσιασμό και μικρές στιγμές της καθημερινότητας της με τους διαδικτϋοκούς φίλους της στα social media, όπου θέλησε να δημοσιοποιήσει και τα πρώτα δείγματα από το καινούργιο δωμάτιο. «Τσαφ τσουφ! Επόμενος σταθμός το βρεφικό μας δωμάτιο» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram ποζάροντας χαρούμενη μπροστά από το βρεφικό κρεβάτι. Όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ξεκινήσει πυρετώδεις προετοιμαοίες προκειμένου να προμηθευτεί τα απαραίτητα για τον ερχομό του πρωτότοκου γιου της. «Ήρθε η ώρα να αρχίσω να γεμίζω τα άδεια ντουλάπια του σπιτιού ή μάλλον να αντικαθιστώ πράγματα με άγνωστα σε εμένα προϊόντα εγκυμοσύνης, όπως το θαυματουργό μαξιλάρι εγκυμοσύνης» έγραψε σε μια άλλη ανάρτησή της, δίπλα σε φωτογραφία που την έδειχνε να στέκεται όλο χάρη μπροστά στη ντουλάπα του μικρού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved