Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια»
Showbiz

Νάντια Κοντογεώργη: «Δεν είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια»

Τον χειμώνα που μας πέρασε η Νάντια Κοντογεώργη μουρμούρισε... στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Τι γεύση της άφησε ο ρόλος αυτός;

«Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά. Πραγματικά είμαι ευγνώμων για τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Ο Γιώργος είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και έναν πανέμορφος άνθρωπος. Κρατάω σαν φυλαχτό τη συνεργασία μου με τον πολυαγαπημένο μου σκηνοθέτη Διονύση Φερεντίνο και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής που περάσαμε τόσες ώρες της καθημερινότητας μας και κοιτάζω μπροστά για τις επόμενες συνεργασίες μου» τόνισε στο Weekend.

-Στη σειρά ήσουν παντρεμένη με μωρό. Στην προσωπική σου ζωή θέλεις να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

«Οχι, ακόμα δεν είμαι έτοιμη να κάνω οικογένεια. Όμως το αύριο είναι μπροστά μας και έχει πολλά «ναι» για τη ζωή που είναι γεμάτη αλλαγές. Βλέπω πιο μακριά μια αλλαγή στην προσωπική μου ζωή, γάμο, παιδιά. Εχω πολλές φίλες που έχουν το μητρικό ένστικτο από τότε που γεννήθηκαν. Εγώ δεν το έχω ακόμα. Ήμουν πολύ φοβική σε σχέση με αυτό, μετά κουβάλησα την ενοχή του, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μου συμβεί στο μέλλον. Κι αν δεν συμβεί... Δεν θέλω να κάνω κάτι αν δεν έχει γεννηθεί μέσα μου ως βαθιά εσωτερική ' ανάγκη. Δεν με ενδιαφέρει να ικανοποιήσω ανάγκες άλλων ή ρόλων. Εύχομαι ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου να είναι από εσωτερική, ανάγκη, για να μπορώ να υπάρχω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved