Παντελής Καναράκης: «Η υποκριτική είναι τα πάντα για εμένα»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Η υποκριτική είναι τα πάντα για εμένα»

 «Γιε μου πού πας;» Μια παράσταση πολύ επίκαιρη. Τι τον έκανε να πει το «ναι» στον ρόλο του Ερμόλαου;

«Πρώτα απ' όλα το έργο. Είναι μια ωραία κωμωδία, τρυφερή, με .εξαιρετικούς ρόλους και με ωραία μηνύματα. Επειτα ο σκηνοθέτης, ο Βασίλης Θωμόπουλος, με τον οποίο συνεργάζομαι για πρώτη φορά και χαίρομαι που διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας, για-τί θεωρώ ότι κάναμε μια πολύ ωραία παράσταση. Και φυσικά ο θίασος, που είναι συνάδελφοι τους οποίους εκτιμώ και αγαπώ» τόνισε ο Παντελής Καναράκης στο Weekend.

-θα μας πεις λίγο πράγματα για την παράσταση και για το ισχυρό μήνυμα ποιι θέλει να περάσει;

«Είναι ένα αμερικανικό έργο γραμμένο τη δεκαετία του '70 κι έχει γίνει και ταινία. Στην Ελλάδα πρωτοανέβηκε από τον θίασο των Αναλυτή - Ρηγόπουλου και έκανε μεγάλη επιτυχία. Στο τωρινό «ανέβασμα» έχει γίνει διασκευή. Εχει μεταφερθεί στην Ελλάδα. Ενας επαρχιώτης πατέρας από τη Βέροια έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι του γιου του στην Αθήνα. Εκεί έρχεται αντιμέτωπος με ακραίες καταστάσεις έξω από τη δική του λογική, τη δική του κοσμοθεωρία και τη δική του ηθική. Στο τέλος, καταλαβαίνουμε ότι όλοι οι άνθρωποι, αν ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους, μπορούν να ζήσουν με σεβασμό προς τον συνάνθρωπό τους, κάνοντας πίσω τον εγωισμό και τους ισχυρούς αφορισμούς τους»

-Τι σημαίνει για σένα η υποκριτική; Τι άλλο επάγγελμα θα έκανες αν δεν ήσουν ηθοποιός;

«Είναι σαν να με ρωτάς τι σημαίνει για μένα η ζωή μου. Δεν έχω σκεφτεί να κάνω άλλο επάγγελμα ποτέ. Η υποκριτική είναι τα πάντα για εμένα. Εχω θυσιάσει τομείς της ζωής μου για χάρη της. Εχω γίνει ευτυχισμένος μέσα από αυτήν. Εχω κρυφτεί, έχω ενθουσιαστεί, έχω θυμώσει, έχω αγαπήσει, έχω... έχω... έχω...! Μονόδρομος ήταν πάντα στις προτεραιότητες μου.»

-Εχεις συζητήσει κάποια πρόταση για τηλεόραση;

«Ξέρω πως όλη η Ελλάδα κρέμεται από τα χείλη μου να ακούσει αν έχω κλείσει τηλεοπτική δουλειά, αλλά δεν θα πω τίποτα (σ.σ.: γέλια).

-Ποιο είναι το πιο κοντινό σου όνειρο;

«Να αποκτήσω πολλούς followers στο instagram. Είδες τι ουσιαστικός άνθρωπος είμαι; (σ.σ.: γέλια) Τα όνειρα μου είναι πολλά -μικρά, μεγάλα, γλυκά, μεγαλόπνοα, ανέφικτα, εφικτά. Έτσι είναι τα όνειρα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να σου πω αυτή τη στιγμή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved