Έλλη Κοκκίνου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μπόγρη
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Μπόγρη

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Ελλη Κοκκίνου έκανε σχέδια μαζί με τον Γιώργο Μπόγρη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές που τόσο πολύ περίμεναν, μιας και τόσο καιρό χρειάστηκε να ζουν χωριστά λόγω των αθλητικών υποχρεώσεων του μπασκετμπολίστα στην Ισπανία. Εντελώς αιφνιδιαστικά, όμως, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αλλάξει και πάλι τα σχέδια της και αυτή τη φορά να προγραμματίσει μόνη τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο ξαφνικός χωρισμός της από τον διεθνή μπασκετμπολίστα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή της μετά από επτά ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και μάλιστα σε μια στιγμή που η τύχη έδειχνε να τους ευνοεί, ύστερα από τη μεταγραφή του Μπόγρη στον Ολυμπιακό. Το κακό τάιμινγκ, όμως, φαίνεται πως έκανε και πάλι τη... ζημιά του στην περίπτωση του ζευγαριού που τραβούν πλέον χωριστους δρόμους. Η όμορφη τραγουδίστρια, πάντως, δείχνει αποφασισμένη να γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, αρχής γενομένης από τις διακοπές που επέλεξε να κάνει με καλούς φίλους για να χαλαρώσει και να ηρεμήσει. Γι' αυτό και έφυγε μαζί τους για το Ιόνιο, θέλοντας να ξεχαστεί και να ξεχάσει.
Ηθελε πολύ να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της. Το είχε ανάγκη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της στα Μέσα», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Και συμπληρώνει: «Απολαμβάνει πολύτιμο χρόνο με τους φίλους της. Γεύεται το καλοκαίρι σαν μικρό παιδί». Η Ελλη, αφού τελείωσε με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στο «Your face sounds familiar», όπου την απολαμβάναμε στην κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την πανέμορφη Λευκάδα, ενώ επόμενες στάσεις της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και άλλα νησιά του Ιονίου. Δίπλα της πάντα ο φύλακας άγγελός της, ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου με τον σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη και η Ελενα Γαλιφά, που δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media όμορφα στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στη θάλασσα.
Η Ελλη, ωστόσο θα συνεχίσει τις καλοκαιρινές της διαkοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Η γνωστή τραγουδίστρια θα επισκεφτεί το εξοχικό της στην Ερμιονίδα Πελοποννήσου μαζί με τη μητέρα της, Μαίρη, αλλά και τον 9χρονο γιο της Αλέξανδρο, που απέκτησε από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλεiάδη. Μάλιστα, αμέσως μετά, μαζί με τον Αλέξανδρο θα απολαύσουν τις διακοπές τους και με τους φίλους του μικρού.
Μπορεί η Ελλη να φαίνεται ηώς άφησε πίσω της το παρελθόν και να απολαμβάνει με φίλους τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά, ο Γιώργος ωστόσο, το έριξε στη δουλειά. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρέθηκε στην Ικαρία για μία μπασκετική διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στα νησί. Ενα υπέροχο και μορφωτικό διήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου σπουδαίοι και καταξιωμένοι αθλητές της καλαθοσφαίρισης μοιράστηκαν με τους νέους αθλητέςτα μυστικά της επίτυχίας του αθλήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved