Χώρισαν κι εκείνος το έμαθε από το… Facebook!
Showbiz

Χώρισαν κι εκείνος το έμαθε από το… Facebook!

Με μια ανάρτησή της στα social media δημοσιοποίησε τον χωρισμό της. Εκείνος το έμαθε μέσα από το… facebook.

«Το ταξίδι με τον Δημήτρη, μετά από 12 χρόνια τελείωσε. Θα είμαστε όμως πάντα δίπλα στα 2 υπέροχα παιδιά μας, που είναι ότι πιο πολύτιμο στη ζωή μας» έγραψε η Μάγδα Πένσου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αποστόλου δήλωσε ότι έμαθε για τον χωρισμό τους από το facebook.

«Ήταν για να συμβεί, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά ζευγάρια. Ευτυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, στο τέλος της ημέρας μάλλον -και λέω μάλλον γιατί ποτέ δεν ξέρεις για ,τίποτα και ·για" κανέναν- το διαχειριστήκαμε καλά, Δεν σημαίνει πως_ δεν θα ξαναέρθει μια διαφωνία ή μια ένταση, αλλά ,είναι σημαντικό να τη διαχειρίζεσαι όsο μπορείς, καλύτερα», έγραψε μεταξύ άλλων η Μάγδα Τσέγκου στα social media.

«Κι εγώ μέσα από το facebook έμαθα ότι χωρίζουμε με τη Μάγδα. Εκείνη το έγραψε στον τοίχο της. Γι’ αυτό και δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό που έγραψε. Όταν επικοινωνήσουμε, πιστεύω ότι θα μου εξηγήσει κι εμένα. Το είδα λίγο σαν spam. Από το FB δεν χωρίζεις. Έχει αξία μιας μέρας, όσο κρατάει ένα post. Ό,τι και να γίνει, όλα καλά θα πάνε στο τέλος. Στο λέει έγκυρη πηγή, εγώ που ξέρω πολύ περισσότερα», δήλωσε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Η Μάγδα Τσέγκου φαίνεται πως πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν και την εξάμηνη επανασύνδεσή τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved