Τους «αδειάζει» όλους ο Σπαλιάρας : «Τέτοιου είδους απόρριψη δεν είχα νοιώσει ποτέ»
Showbiz

Τους «αδειάζει» όλους ο Σπαλιάρας : «Τέτοιου είδους απόρριψη δεν είχα νοιώσει ποτέ»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πέρασε δύσκολα στο Survivor και δεν το κρύβει. 

Το μοντέλο δεν είχε να διαχειριστεί μόνο την πείνα, αλλά και την συμπεριφορά των συμπαικτών του απέναντί του.

Οι Διάσημοι σε έστειλαν στους Μαχητές κι εκείνοι, με τη σειρά τους, σε είχαν στην απ' έξω σε πάρα πολλά πράγματα. Είχες ξανανιώσει αντίστοιχη απόρριψη;

«Τέτοιου είδους απόρριψη δεν είχα νιώσει ποτέ. Από την αρχή όμως, όταν λέγαμε ότι όλα είναι πολύ ωραία, ότι το παιχνίδι είναι ομαδικό κι όταν θα βγούμε έξω θα πάμε όλοι μαζί για καφέ, εμένα μου φαινόταν λίγο ουτοπικό όλο αυτό. Πόσο ομαδικό μπορεί να είναι κάτι που κάθε εβδομάδα ψηφίζεις κάποιον να φύγει; Αυτό από μόνο του δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν κλίκες, φιλίες ή να είσαι πιο καλός με όλους για να ισχυροποιήσεις τη θέση σου».

Εσύ μπήκες σε αυτή τη λογική;

«Εγώ αποφάσισα να μην αλλάξω το χαρακτήρα μου. Έβλεπα ότι μπορεί να μην είμαι αρεστός, αλλά δεν ήθελα να κάνω πράγματα που δεν με αντιπροσωπεύουν για να είμαι πιο συμπαθής. Αν δεν μου άρεσε κάτι, το έλεγα, αυτό δεν είναι πάντα καλό. Από την άλλη, έβλεπα ότι μπορεί μέσα στο παιχνίδι να μην είχα πολλές συμπάθειες, 'αλλά όσο με κράταγε ο κόσμος, σκεφτόμουν ότι δεν υπήρχε λόγος να αλλάξω το χαρακτήρα μου για ένα παιχνίδι»

Πώς ένιωσες όταν στα τελευταία έπαθλα των Μαχητών πήγαν οι υπόλοιποι να φάνε κι εσύ έμεινες μόνος πίσω στην καλύβα;

«Σίγουρα είναι άβολο να μένεις μόνος σου και σου λείπει και το φαγητό, αλλά αυτό που με βοήθησε να το διαχειριστώ ήταν το γεγονός πως συνέβη τις τελευταίες δυο εβδομάδες, που ήξερα ότι φτάναμε στο τέλος και δεν με ενόχλησε. Η σκέψη που κυριαρχούσε στο μυαλό μου ήταν ότι σε λίγες μέρες θα γυρίσω στην πατρίδα» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved