Ουπς! Καρφιά της Δάρρα για τους συμπαίκτες της: «Κάποιοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας αλλά…»
Showbiz

Ουπς! Καρφιά της Δάρρα για τους συμπαίκτες της: «Κάποιοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας αλλά…»

Η Ελένη Δάρρα ήταν σχετικά από τις πρώτες αποχωρήσεις του Survivor. Τι γεύση της έχει αφήσει η συμμετοχή της στο reality επιβίωσης;

«Τώρα που έχουν περάσει τέσσερις μήνες έχω ξεχάσει οτιδήποτε στραβό μπορεί να συνέβη. Έχω κρατήσει μόνο τα καλά, οπότε η πιο γλυκιά γεύση είναι στο στόμα μου!» τόνισε στο Mytv.

-Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στο Survivor;

«Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Ωστόσο η δυσκολότερη ήταν όταν εμφάνισα αλλεργίες λόγω τσιμπημάτων και έπρεπε να κάνω κάποιες ενέσεις οι οποίες με πήγαιναν πίσω και αγωνιστικά και σωματικά»

-Θα ξαναπήγαινες;

«Θα ξαναπήγαινα και θα φρόντιζα να μην κάνω τα ίδια λάθη.»

-Τι λάθη έκανες;

«Θεωρώ ότι οπισθοχώρησα λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι και ότι ο κόσμος δεν μπόρεσε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούσα να κάνω. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα προσπαθούσα να ήμουν λίγο πιο εγωίστρια, σαν κάποιους συμπαίκτες μου οι οποίοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας αλλά να κρατήσουν τη θέση τους.»

-Ήταν πολλά τα άτομα που ενεργούσαν έτσι;

«Όχι, και δεν γινόταν απαραίτητα με κακία ή επιτηδευμένα, απλά όλοι οι άνθρωποι, όταν βρίσκονται σε μια ομάδα, ψάχνουν τη θέση τους. Εγώ δεν διεκδίκησα τόσο τη δική μου. Δεν έχει να κάνει με συμπεριφορές, συμπαικτών μου, αλλά με τη δική μου διαχείριση.»

-Τρώγατε πριν από τα αγωνίσματα;

«Πριν από κάποια αγωνίσματα τρώγαμε, ένα μπανανάκι, μια φλοίδα ανανά και πίναμε έναν χυμό. Όταν δεν είχαμε αγώνισμα, μπορεί να μέναμε και τελείως νηστικοί, μόνο με καρύδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved