Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου»
Showbiz

Γιάννης Καπετάνιος: «Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μιλά για όλα. «Έφαγε» χρόνια από την προσωπική του ζωή η δουλειά του;

«Εννοείται ότι «έφαγε» χρόνια από την προσωπική μου ζωή η δουλειά μου, αφού δεν είχα το περιθώριο να σκεφτώ κάτι άλλο.. Από το ένα θέατρα στο άλλο, από τη μια σεζόν στην άλλη. Η δουλειά μου «έφαγε» την προσωπική ζωή μου. Βέβαια ήμουν τυχερός και πέρασα ωραία χρόνια σ' αυτή τη δουλειά, ήμουν με καλούς συνεργάτες, έχω παίξει με τους πάντες και δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν γιατί δεν μιλάω» τόνισε στο Λοιπόν.

-Επειδή δεν μιλάς δεν τσακώνεσαι;

«Ναι, γι' αυτά δεν τσακώνομαι, επειδή είμαι υπομονετικός, γαϊδουρόπετσος. Φεύγω την...κάνω, άμα φτάσω στο σημείο να εκραγώ φεύγω επί τόπου. Στο θέατρο Τέχνης αυτό έκανα, έτσι έφυγα μετά από 5 χρόνια. Έφτασα σε σημείο να εκραγώ κι έφυγα.»

-Τι συνέβη;

«Με είχαν στριμώξει πάρα πολύ εκεί. Πέθαινε ο πατέρας μου κι έλεγα στο Λαζάνη να μείνω μαζί του και μου έλεγε: «Να είσαι στην πρόβα σου, δεν έχεις καμία δουλειά εκεί, δεν μπορείς να προσφέρεις κάτι εφόσον είναι σ' αυτή την κατάσταση ο πατέρας σου και πεθαίνει». Πήγα στην πρόβα μου στο Ηρώδειο την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου πέθανε ο πατέρας μου, κι εγώ ήμουν ακόμα στο Ηρώδειο. Είχα γυρίσει στο σπίτι μου χαράματα για να κοιμηθώ κι ήρθε ο αδελφός μου ο παπάς και μου είπε: «Ο μπαμπάς έφυγε...». Ούτε στην κηδεία του πατέρα μου δεν πήγα, παίζαμε στο Ηρώδειο, «Βάκχες». Μπορούσε να δώσει τις ατάκες να τις μοιράσει, δεν έπαιζα κάποιο βασικό ρόλο, είχα πέντε ατάκες που μπορούσε να τις μοιράσει στους υπόλοιποι, για μια παράσταση ήταν. Είχα καλές σχέσεις με το Λαζάνη κι εκείνη τη χρόνια με ετοίμαζε για την Επίδαυρο, εγώ θα έπαιζα το ρόλο-στην «Ειρήνη».

-Το φέρνεις βαρέως αυτό;

«Δεν πήγα στην κηδεία του πατέρα μου επειδή παίζαμε στο Ηρώδειο. Εκείνη τη χρονιά, μόλις τελείωσε η σεζόν, έφυγα και μάλιστα εκείνη την ημέρα έκοψα το δάχτυλο μου και το σημάδι παραμείνει ακόμα, προφανώς για να το θυμάμαι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved