Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις του πνευματικού της παρουσιάστριας
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι αποκαλύψεις του πνευματικού της παρουσιάστριας

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε το βιβλίο με τις συνταγές του γέροντα Ευδόκιμου και φόρεσε την ποδιά της και μαγείρεψε μαζί του μακαρονάδα με σάλτσα και σκορδαλιά.

Πάνω από 2,500 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν πριν από μερικές μέρες στην Πλατεία Γηροκομείου στην Άνδρο για να δουν την παρουσιάστρια, ενώ τώρα η Ελένη οργώνει το Ιόνιο με την οικογένειά της!

Ο πατήρ Ευδόκιμος ανέφερε με αφορμή αυτή την εκδήλωση στο Secret: «Ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την παρουσία της Ελένης Μενεγάκη, τη χειροκροτούσε για ώρα και την αποθέωσε με το που εμφανίστηκε. Άλλωστε όλοι στο νησί την αγαπούν».
Η Ελένη μετά το τέλος της παρουσίασης και της μαγειρικής πήγε αμέσως δίπλα στον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο, που δε θα μπορούσε να λείπει από το εν λόγω γεγονός.

Όταν πατήρ Ευδόκιμος αναφέρεται στην Ελένη μιλά με τα καλύτερα λόγια, με λόγια αγάπης και εκτίμησης:«Η Ελενίτσα ήταν εδώ για να παρουσιάσουμε το καινούριο βιβλίο μαγειρικής μου. Πάντα είναι στο πλευρό μας και βοηθά. Ήταν σχεδόν αυτονόητο ότι θα είναι στο πλευρό μου και σε αυτό»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved