Διαδικτυακή επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε Έλληνας τραγουδιστής
Showbiz

Διαδικτυακή επίθεση από αγνώστους κατήγγειλε Έλληνας τραγουδιστής

 «Βροχή» από dislikes οδήγησε πρόσφατα νεαρό καλλιτέχνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου κατήγγειλε διαδικτυακή επίθεση από αγνώστους, που στόχο έχουν να καταστρέψουν την καριέρα του.

O Ελληνοκύπριος τραγουδιστής και ηθοποιός Mιχάλης Νεοφύτου έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσε ότι το summer edition του καινούργιου κομματιού του, με τίτλο «Δεν υποχωρώ» δέχτηκε σε ελάχιστο χρόνο πάρα πολλά αρνητικά «χτυπήματα».

Μάλιστα, ο ίδιος πιστεύει ακράδαντα ότι αυτά τα dislikes είναι αγορασμένα από κακόβουλο λογισμικό με σκοπό να του κάνουν επαγγελματική ζημιά. «Για να καταλάβετε πόσο ύποπτα είναι τα πράγματα, το κομμάτι μου μέσα σε δύο ώρες πήρε 92 dislikes, από 3 dislikes και 100 likes που είχε την προηγούμενη μέρα. Πράγμα αδύνατον για τα δεδομένα του YouTube και αυτό θα το γνωρίζει καλά όποιος έχει προσωπικό λογαριασμό» τόνισε στην «Espresso» και προσθέτει πως την επόμενη μέρα συνέβη το ίδιο και σε άλλο, παλιότερο κομμάτι του, το οποίο είχε ανεβεί στο κανάλι του στη διαδικτυακή πλατφόρμα προβολής βίντεο: «Προφανώς το ίδιο άτομο είναι που σε μία μέρα φόρτωσε με 800 dislikes κι ένα άλλο κομμάτι μου, το οποίο επί έναν χρόνο στο YouTube είχε μόνο 5 dislikes».

O Mιχάλης Νεοφύτου, τον οποίο ως ηθοποιό έχουμε δει στις σειρές «9 μήνες» και «5 κλειδιά», δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κόψουν τα φτερά από έναν νέο καλλιτέχνη ο οποίος αγωνίζεται, ενώ έπρεπε να απλώσουν απλόχερα τα χέρια τους και να τον βοηθήσουν. Μάλιστα, μετά το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σκοπεύει να κινηθεί νομικά, μέσω του δικηγόρου του στην Κύπρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved