Το πιο ερωτικό καλοκαίρι της Φλορίντα Πετρουτσέλι!
Showbiz

Το πιο ερωτικό καλοκαίρι της Φλορίντα Πετρουτσέλι!

Μπορεί η Φλορίντα Πετρουτσέλι να είναι μόλις επτά μήνες με τον 33χρονο επιχειρηματία Άρη Γούτο, η σχέση τους όμως πηγαίνει από το καΛό στο καλύτερο, τόσο που πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Μάλιστα, οι στενοί φίλοι της εντυπωσιακής παρουσιάστριας, που -όπως όλα δείχνουν- θα πάρει τη θέση της Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή «Happy day», λένε ότι είχαν πολύ καιρό να τη δουν τόσο χαρούμενη, ενώ η ίδια δεν σταματά να εξομολογείται στους δικούς της ανθρώπους πόσο τυχερή νιώθει που βρέθηκε, στον δρόμο της ο επιχειρηματίας. Άνθρωποι που συναναστρέφονται τη Φλορίντα καθημερινά αποκαλύπτουν πως η ίδια, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον επί οκτώ χρόνια σύντροφο της Κωνσταντίνο Λιάπη, ένιωθε πως θα ήταν δύσκολο να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Τελικά, όμως γνώρισε τον άνδρα της ζωής της στο πρόσωπο του νεαρού επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate. Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της Ιταλίδας καλλονής, η ιδία έχει ήδη γνωριστεί και με τους γονείς του συντρόφου της οι οποίοι, μάλιστα την έχουν συμπαθήσει ιδιαίτερα. Η γνωριμία τους, σύμφωνα με τη real, έγινε στις αρχές του 2017 μέσω κοινής παρέας και όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Εκείνη την περίοδο, η Φλορίντα μόλις είχε βγει από μία πολύχρονη σχέση και δεν έδειχνε έτοιμη για νέες ερωτικές αναζητήσεις. Ωστόσο, ο έρωτας εμφανίστηκε ξαφνικά και οι εξελίξεις άρχισαν να τρέχουν, με την ίδια, κάθε μέρα που περνούσε, να πείθεται πως πρέπει να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Ετσι και έγινε και από τότε οι δυο τους μοιράζονται έναν δυνατό έρωτα. Κοινή τους επιθυμία είναι να μην εκθέτουν ακόμη τη σχέση τους στα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που στις εξόδους τους στα νότια προάστια δεν την κρύβουν.
Αυτές τις ημέρες η παρουσιάοτριό βρίσκεται σε διακοπές στην Κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της και απολαμβάνουν το πρώτο καλοκαίρι που περνούν μαζί. Η Φλορίντα, ωστόσο θα κάνει ένα διάλειμμα από τις διακοπές της καθώς πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο με τον Alpha για να αναλάβει τη θέση της η Ελένης Τσολάκη, η οποία θα παρουσιάσει φέτος στον Alpha καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Επειτα από αυτό, το ζευγάρι θα περάσει το υπόλοιπο του καλοκαιριού στο εξοχικό του Άρη, οτο Πόρτο Χέλι, από όπου επίσης θα κάνουν σύντομες αποδράσεις σε κοντινούς προοριομούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved