Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχουν συμβεί τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια…»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχουν συμβεί τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια…»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά για τον εαυτό της και απαντά σε όλα ειλικρτινά. Ζηλιάρα είναι;

«Οχι ιδιαίτερα, είμαι τόσο όσο χρειάζεται, θέλω να είμαι λίγο, γιατί αλλιώς θεωρώ ότι δεν υπάρχει σχέση. Δεν είμαι όμως σε σημείο που να τρελαθούμε, να μαλλιοτραβηχτούμε!» τόνισε στο Weekend.

-Εχεις κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Φάνη;

«Μέσα στα χρόνια που είμαστε μαζί, ναι, φυσικά. Και εγώ σε εκείνον και εκείνος σε μένα.»

-Υστερα από 10 χρόνια, πώς νιώθεις στο πλευρό του άνδρα σου;

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, που δεν μπορείς να τα δεις σαν ένα συμπαγές σύνολο, αλλά σαν μια θάλασσα που κυλάει με τις τρικυμίες της και τις νηνεμίες της, τις εύκολες αλλά και τις δύσκολες μέρες της. Είναι ένα σύμπλεγμα από πράγματα και καταλήγεις να πεις ότι μετά από όλα αυτά καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ;»

-Είναι κλισέ να σε ρωτήσω ποιο είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου...

«Ξέρεις, για να απαντήσει κάποιος σε αυτό, πρέπει να έχει περάσει χρόνια με κάποιον, όχι αστεία. Για παράδειγμα, οι γονείς μου, που ήταν μαζί 45 χρόνια, θα μπορούσαν να απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση.»

-Τι είναι αυτό που επαναφέρει τη σχέση σου με τον Φάνη ύστερα από έναν τσακωμό;

«Νομίζω ότι αυτό γίνεται από μόνο του, σαν να έχει η σχέση μας μια δικλείδα ασφαλείας. Εκεί που το πάμε και το τεντώνουμε από μόνοι μας γίνεται κάτι και αποσυμπιέζεται η κατάσταση. Προφανώς ένας από τους δύο κάνει ένα βήμα πίσω, αλλά δεν γίνεται μελετημένα, γίνεται αργά.»