Κατερίνα Τσάβαλου-Δημήτρης Στεργίου: Ο γάμος αργεί!
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου-Δημήτρης Στεργίου: Ο γάμος αργεί!

Εδώ και εννιά μήνες η Κατερίνα Τσάβαλου ζει τον απόλυτο έρωτα με τον αγαπημένο της Δημήτρη Στεργίου. Και παρότι συγκατοίκησαν αρκετά νωρίς δεν σκέφτονται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ηθοποιός και ο σύντροφός της είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβριο και από τον πρώτο κιόλας μήνα της σχέσης τους αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Δημήτρη στο Παλαιό Φάληρο, με την Κατερίνα εγκαταλείπει για χάρη του το Χαλάνδρι και τα βόρεια προάστια. Οι δυο τους φαίνεται ότι περνούν πολύ καλά μαζί και ότι έχουν πολλά κοινά σημεία που τους φέρνουν ακόμη πιο κοντά, παρότι ο Δ. Στεργίου δεν ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με την Κατερίνα. Καλλιτέχνις εκείνη, στέλεχος μεγάλου ομίλου που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενεργείας και υδάτινων πόρων εκείνος δεν έχουν κανένα κοινό σημείο επαγγελματικά, έχουν όμως ίδιο τρόπο σκέψης και κοσμοθεωρίας.
Και σίγουρα συμφωνούν σε ένα σημαντικό θέμα: ότι δεν πρόκειται να επισημοποιήσουν σύντομα τη σχέση τους αφού θέλουν για ένα διάστημά να ζήσούν τον ερωτά τους και την ανεμελιά της σχέσης τους. Όλα αυτά, βέβαια, θα μπορούν να τα βιώνουν μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσουν να δημιουργήσουν οικογένεια. Μέχρι τότε, θέλουν να απολαμβάνουν μαζί την καθημερινότητα τους ειδικά τώρα που ετοιμάζονται να φύγουν για διακοπές. «Ο καλοκαιρινός τους προορισμός θα είναι οι Κυκλάδες με βάση τους την Πάρο, οπό την οποία θα "πετάγονται" και στα κοντινά νησιά. Είναι το πρώτο καλοκαίρι του έρωτά τους και θέλουν να το βιώσουν χωρίς "πρέπει" και "μη"», αποκαλύπτει στη real στενός φίλος του ζευγαριού. Αν και η Κατερίνα πάντα είχε αρνητική άποψη για τον γάμο, όπως έχει παραδεχθεί στο παρελθόν, φαίνεται πως βρήκε τον άνδρα που την έκανε να σκέφτεται θετικά αυτό το εγδεχόμενο στο μέλλον. Οπως λένε οι φίλοι της της αρέ­σει που τη φροντίζει, αλλά και το γεγονός ότι δίπλα του νιώθει ασφαλής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved