Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων. Ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων. Ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις»

Όλα καλά, όλα ανθηρά στη ζωή του Δημήτρη Ουγγαρέζοu, σε κάθε επίπεδο. Προσωπικά γιατί διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης του με τη σύντροφο του Ιλένια Ουίλιαμς και επαγγελματικά γιατί σε λίγες ημέρες θα τον ξαναδούμε στην τηλεόραση, μιας και η εκπομπή του «Ouga challenge summer edition» επιστρέφει και μάλιστα άκρως ανανεωμένη.

Ο παρουσιαστής δείχνει να απολαμβάνει αυτή τη δημιουργική περίοδο της ζωής του ειδικά σε ό,τι αφορά την πληρότητα που νιώθει στο πλευρό της όμορφης αγαπημένης του. Ζώντας μαζί κάτω από την ίδια στέγη από τον περασμένο Μάιο, οι δυο τους δείχνουν να έχουν περάσει με... άριστα τη δοκιμασία της συγκατοίκησης, τόσο που στενοί τους φίλοι εκτιμούν πως δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάτι που δεν αρνείται ούτε ο ίδιος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καθώς παραδέχεται στη Real: «Δεν είμαι των μακροχρόνιων σχέσεων. Ή παντρεύεσαι ή χωρίζεις» λέει δείχνοντας τις προθέσεις του σχετικά με τη σχέση του, που μετράει ήδη τρία χρόνια.
Στο μεταξύ, ο ίδιος και το κορίτσι του απολαμβά­νουν ήδη τις διακοπές τους στην όμορφη Σύρο, όπου βρέθηκαν για τρίτο συνεχόμενο κα­λοκαίρι. Τους είχε μαγέψει από τις πρώτες δια­κοπές που έκαναν ως ζευγάρι και γι' αυτό την επέλεξαν για ακόμα μια φορά. Επόμενος σταθ­μός τους το... άγνωστο, καθώς δεν έχουν κατα­λήξει ακόμα που θα βρεθούν, όμως σίγουρα θα επισκεφτούν και άλλο μέρος της Ελλάδας πριν επιστρέψουν στη βάση τους, την Αθήνα. Στις 28 Αυγούστου ο Δημήτρης ξεκινάει με τη ρα­διοφωνική του εκπομπή 7:00-10:00 καθημερινά, ενώ η Ιλένια θα συνε­χίσει κανονικά τη συνεργασία της στο Mad TV και το Mad Radio.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved