«Μετά από 35 χρόνια στη δουλειά πιάστηκα κορόιδο, γιατί εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο πολύ ανήθικο»
Showbiz

«Μετά από 35 χρόνια στη δουλειά πιάστηκα κορόιδο, γιατί εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο πολύ ανήθικο»

Kαι εκεί που αποκάλυπτε τα επόμενα σχέδιά του, γνωστός ηθοποιός μίλησε για την ανηθικότητα που γνώρισε στον χώρο του, μετά από 35 χρόνια δουλειάς. 

Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ο οποίος μίλησε για τα επόμενα σχέδιά του σε τηλεόραση, κινηματογράφο αλλά και θέατρο ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την... πώρωσή του για το Survivor που έβλεπε μετά μανίας...

Μαθαίνω ότι συζητάς θερμότατα για μια καινούργια σειρά. Αγοπάς την τηλεόραση;

Ναι, πράγματι, συζητώ αυτές τις ημέρες για ένα σίριαλ που ετοιμάζεται με πολλή όρεξη στο Star. Η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μου και μου έχει προσφέρει πολλά μέχρι τώρα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να γίνει μια ωραία σειρά που θα διασκεδάσει τον κόσμο που βλέπει τηλεόραση. Χαίρομαι πολύ που θα δουλέψω με τη Ρέινα Εσκενάζυ, τον Κώστα Κιμούλη, αλλά και με ηθοποιούς που εκτιμώ και θαυμάζω.

Τα «Εγκλήματα» ήταν μία σειρά που έγραψε ιστορία και σαρώνουν σε νούμερα ακόμα και οι επαναλήψεις τους. Τι κράτησες από αυτά;

Την πεποίθηση ότι αν κάτι το θέλεις και τοστηρίζεις με όλη σου την ψυχή, αποκλείεται να αποτύχει! Ήταν μια πολύ ευτυχισμένη συγκυρία για όλους μας. Κρατάω σίγουρα τη σχέση μου με τον Θοδωρή Πετρόπουλο, που τον πρωτο συνάντησα εκεί κι από εκεί και πέρα υπήρξε ο «οδηγός» μου! Τον ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για όλα τα υπέροχα «ταξίδια» που έχουμε κάνει έκτοτε μαζί στην τηλεόραση και στο θέατρο. Είναι το φωτεινό μου αστέρι, ο άγγελος μου. Και το «Για όνομα» ο Θοδωρής το μετέφρασε στα ελληνικά, νομίζω εξαιρετικά.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Βλέπεις τηλεόραση, Χρήστο; Το «Survivor» το είδες ή όχι;

Τηλεόραση, ναι, βλέπω. Και το ριάλιτι αυτό το είδα! Και πολλές φορές πωρώθηκα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, μια φορά ψήφισα κιόλας! Όπστε πήγαινα Δευτέρα-Τρίτη στη Μάνη, στις 10 τα πάντα ερήμωναν! Και καταλαβαίνω και γιατί: το παιχνίδι είναι μια από τις πιο βασικές ανάγκες του ανθρώπου!

Θα έμπαινες κριτής σε μια επιτροπή τάλεντ οόου;

Μπορεί! Θα το σκεφτόμουν, αν μου γινόταν πρόταση! Και ανάλογα την εποχή, τις ανάγκες μου και τα «θέλω» μου, θα αποφάσιζα!

Συζητούσες θερμά για μια ταινία, όπως είχα μάθει, θα μου αποκαλύψεις τι είναι;

Δυστυχώς δεν έχω να σου αποκαλύψω κάτι! Κάτι συζήτησα, αλλά δεν προχώρησε... Το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι μετά από 35 και πλέον χρόνια στη δουλειά πιάστηκα κορόιδο, γιατί εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο πολύ ανήθικο και βρόμικο! Και το πλήρωσα! Ο παθός μαθός (σ.σ.: γελάει με πικρία).

Οι πηγές μου λένε πως πρόκειται να σε δούμε σε ένα διαφορετικό «χτύπημα» τον χειμώνα, αφού θα πρωταγωνιστήσεις στον μονόλογο του Μάνου Ελευθερίου «Ο πατέρας του Αμλετ», που θα δούμε οτο «Θησείον» σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Γκόνη...

Για τη δουλειά αυτή θα μου επιτρέψεις να μη μιλήσω πριν από την επίσημη ανακοίνωσή της, που θα γίνει άμεσα. Πάντως είναι κάτι που με ενθουσιάζει.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved