Παπαδόπουλος – Κοτσαηλίδου: Μετά το χωρισμό ο… γάμος!
Showbiz

Παπαδόπουλος – Κοτσαηλίδου: Μετά το χωρισμό ο… γάμος!

Τον χειμώνα που μας πέρασε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η σύντροφος του και επίσης ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου πέρασαν μια πολύ σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Για την ακρίβεια, έπαψαν να είναι μαζί για ένα διάστημα. Τελικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Ciao ο χωρισμός τους κράτησε περίπου δυο μήνες, κατά τους οποίους το ζευγάρι έμειναν χώρια.

Όμως οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν έτσι εύκολα και απλά κι αυτό αποδείχθηκε πολύ σύντομα, καθώς το ζευγάρι, μόλις κόπασε και ο θυμός και η πρώτη αναστάτωση όχι μόνο συναντήθηκε και πάλι, άλλα αμέσως έγινε και η επανασύνδεση αφού πολύ απλά κατάλαβαν πως δεν θέλουν να ζουν ο ένας χωρίς τον άλλον.

Και η επανασύνδεση αυτή αναθέρμανε, όπως λένε άνθρωποι που τους ξέρουν καλά, και τα σχέδια τους για κοινή πορεία στο μέλλον, όχι μόνο επαγγελματικά, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, αλλά και προσωπικά.

Η συζήτηση για ένα πιθανό γάμο δεν είναι καινούργια ωστόσο κανένας από τους δυο δεν έχει βιασύνη να παντρευτεί, βέβαια, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να πάρουν σύντομα τη μεγάλη απόφαση.
Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved