Ζωή Λάσκαρη: Όλα όσα θα αποκάλυπτε στην αυτοβιογραφία της που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει!
Showbiz

Ζωή Λάσκαρη: Όλα όσα θα αποκάλυπτε στην αυτοβιογραφία της που δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει!

Το 2013 η Ζωή Λάσκαρη ξεκίνησε να γράφει την αυτοβιογραφία της. Όλα όσα είχε ζήσει εξάλλου η σπουδαία ηθοποιός θα μπορούσαν να είναι ένα μυθιστόρημα.

«Γράφω ένα βιβλίο σε συνεργασία με τον φίλο και συνεργάτη μου Γιώργο Σιδέρη, μία ας το πούμε αυτοβιογραφία. Στην αρχή δεν το ήθελα, δεν καταλάβαινα, αν θες, ποια σημασία έχει η ζωή μου - ίσως μια μικρή σημασία για τα περιοδικά και τις εφημερίδες. Ύστερα όμως ένιωσα την ανάγκη να μιλήσω για ζητήματα πιο ουσιώδη, που δεν μου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να το κάνω, όπως είναι ο έρωτας, η αγάπη, ο θάνατος, τα γηρατειά, η συντροφικότητα, η πολιτική, ο Θεός» δήλωνε η ίδια στην εφημερίδα Real.

Η άλλη ζωή της Ζωής Λάσκαρη άρχισε το 1961, από έναν «Κατήφορο» στο ελληνικό σινεμά. «Ναι, από εκεί άρχισαν όλα. Ήταν επιλογή και απόφαση του Φίνου. Αποκλειστικά και μόνο. Ο Δαλιανίδης ήθελε την Αλίκη. Ο Φίνος με επέβαλε. Δεν θα γινόμουν ηθοποιός αν δεν υπήρχε ο Φίνος. Και κάτι άλλο. Το επώνυμο Λάσκαρη το δανείστηκε ο Φίνος από κάποιον Ιταλό, δεν θυμάμαι ποιον. Αυτός με... βάφτισε Λάσκαρη επειδή το όνομα ήταν εύηχο σε σχέση με το Κουρούκλη», σημείωνε η ίδια στην εφημερίδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved