Η Μπεζαντάκου ξεσάλωσε σε πανήγυρι!
Showbiz

Η Μπεζαντάκου ξεσάλωσε σε πανήγυρι!

Έσυρε πρώτη τον χορό και είπε κι ένα τραγούδι!

Όμορφες οικογενειακές στιγμές για τη Στέλλα Μπεζαντάκου στο γραφικό χωριό του συζύγου της Χρήστου Γκίκα, στα Φίλια Καλαβρύτων. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους η τραγουδίστρια επισκέφθηκε πρώτη φορά την περιοχή όπου μεγάλωσε ο αγαπημένος της και πέρασε υπέροχα!

Η πεθερά της την υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες και μετά τα πρώτα φιλιά τη σύστησε στους συγχωριανούς. Καμάρωνε για τον γιόκα της, καμάρωνε και για τη δημοφιλή νύφη της.

Στο γλέντι η Στέλλα Μπεζαντάκου πρωτοστάτησε! Εσυρε με χάρη τους δημοτικούς παραδοσιακούς χορούς και όσο το κέφι άναβε τόσο εκείνη έκανε τα... τσαλιμάκια της. Οταν δε της ζήτησαν να τραγουδήσει, εκείνη ανέβηκε στη σκηνή και τους αφιέρωσε ένα από τα σουξέ της.

«Επειδή δεν έχω χωριό, δεν έχουν σπίτι οι γονείς μου, δηλαδή, ούτε στην Κρήτη ούτε στη Μάνη από όπου κατάγονται αντίστοιχα, ήταν πραγματικά μια απίστευτη εμπειρία για μένα. Οι άνθρωποι, υπέροχοι, φιλόξενοι και απλοί!» λέει στην «Espresso» η Στέλλα, προσθέτοντας: «Δεν θα ξεχάσω ανήμερα της Παναγιάς τη θεία λειτουργία στην εκκλησία του χωριού και την κατάνυξη. Ολα πρωτόγνωρα, όλα υπέροχα. Εχουμε κοντά μας και την Αρτεμη, τη δεκάχρονη κόρη του Χρήστου από τον πρώτο του γάμο, καθώς και τα ανίψια μας. Χαίρομαι πολύ που ήρθαμε και θα επιστρέψω εδώ σίγουρα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved